Wurzel borste för hår och man i korthet:


päls och man borste rot - det robusta och effektiva verktyget för hästvård

päls och man borstrot är en oumbärlig vårdhandbok för din häst dagliga vård. Deras huvudfunktion är att effektivt borsta och underhålla din hästs päls och man för att hålla den ren och frisk.

Fury- och Mane -borstroten kännetecknas av dess robusthet och effektivitet. Den är gjord av högkvalitativ plast, som imiterar formen av naturlig rot och därmed erbjuder hög motstånd och hållbarhet. Borsten har också ett nylonhandbälte som möjliggör ett säkert grepp och enkel hantering.

Denna borste är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som värderar effektiva, robusta och praktiska päls- och man -vård.

Översikt:

  • Effektivt omvårdnad för hästpäls och maner
  • Robust och hållbar konstruktion med nylonhandbälte för enkel hantering
  • Perfekt för hästägare och sjuksköterskor som värderar effektivitet och robusthet

Tekniska data:

  • Material: faux rotplast med nylonhandbälte
  • Dimensioner: 20 cm x 8,5 cm

leveransomfång:

1x päls och man borste rot

faq

Vilka är fördelarna med päls och man borstrot?
Roten till päls och manborste är ett effektivt vårdhem för hästpäls och man. Det kännetecknas av dess robusthet och hållbarhet och är gjord av högkvalitetsplast, vilket imiterar formen av naturlig rot. Borsten har också ett nylonhandbälte för ett säkert handtag och enkel hantering.

för vem är raseri och man borste. Rot- och manborsten är idealisk för hästägare och sjuksköterskor som värderar effektiva, robusta och praktiska päls- och man -vård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.