Verktygslåda Siena grå/rosa i korthet:


Gipsbox Siena med användning - En robust och praktisk lösning för hästvård

gipsboxen Siena med användning är viktig utrustning för vård av din häst. Den har funktionen att stuvas alla sina vårdredskap ordentligt och säkert på ett ställe och är utformat på ett sådant sätt att det möjliggör enkel och effektiv process inom hästvård.

Siena -gipsboxen kännetecknas av dess fasta egenskaper och fördelar. Tillverkad av robust plast med armerat lock kan den korrekt stängda lådan laddas med upp till 100 kg. Den har en fashionabel två -ton design och innehåller en avtagbar användning och en borsthållare. Ett praktiskt handtag underlättar att bära och transportera.

Gipsboxen Siena med användning är särskilt lämplig för hästägare och vårdare som värderar ordning, effektivitet och design när de tar hand om sina hästar.

Översikt:

  • Robust och praktisk gipsbox för korrekt lagring av hästvårdsprodukter
  • har speciella egenskaper som avtagbar användning och borsthållare
  • Idealisk för hästägare och vårdare som värderar ordning och design

Tekniska data:

  • Material: plast
  • Dimensioner: 40 cm x 26 cm x 24,5 cm
  • Tillverkad i Italien

leveransomfång:

1x gipsbox Siena med användning

faq

Vilka är fördelarna med gipsboxen Siena med användning?
Gipsboxen Siena med användning är en robust och praktisk utrustning för hästvård. Den är gjord av robust plast med ett armerat lock och kan laddas med upp till 100 kg om det är stängt korrekt. Den har en fashionabel två -ton design och innehåller en avtagbar användning och en borsthållare. Ett praktiskt handtag underlättar att bära och transportera.

för vem är gipsboxen Siena särskilt lämplig?
Gipsboxen Siena med användning är idealisk för hästägare och vårdare som värderar ordning, effektivitet och design när de tar hand om sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.