VoleX Alive Rörformad sorkfälla med levande fångst i korthet:


VOLE -TUBE TRAP JUSTERABLE ALIVE TRAPPER - Praktisk och anpassningsbar lösning för jaktkontroll

Vole Tube Trap justerbar levande trapper är en förstklassig produkt för effektiv jaktkontroll. Deras huvudfunktion är att pålitligt fånga volym och därmed skydda sitt hem och trädgård från dessa irriterande skadedjur.

Fällan har en speciell egenskap: den är justerbar och erbjuder två ingångar, vilket ökar fångstprestanda. Den har också kontrollhål som möjliggör en enkel kontroll av fällan. Dessutom är denna fälla gjord av robust plast, vilket säkerställer dess hållbarhet och motstånd mot väderinflytanden.

Valley Tube Trap justerbar levande trapper är särskilt lämplig för husägare och trädgårdsmästare som letar efter en effektiv och anpassningsbar lösning för att bekämpa volymer.

Översikt:

  • Effektiv dalfälla med två ingångar och kontrollhål
  • Tillverkad av robust plast för hållbarhet och vädermotstånd
  • Justerbar och idealisk för husägare och trädgårdsmästare

Tekniska data:

  • Material: plast
  • Justerbar längd: 25,5 - 27,5 cm

leveransomfång:

1x Vole Tube Trap justerbar levande trapper

faq

Vilka är fördelarna med Vole Tube Trap justerbar levande trapper?
Valley Tube -fällan Justerbar Alive Trapper erbjuder en effektiv lösning för fightering. Den har två ingångar och styrhål och är gjorda av robust plast, vilket garanterar livslängd och väderbeständighet. Det är också justerbart.

för vem är Valley Tube -fällan justerbar levande trapper särskilt lämplig?
Den levande fångaren som kan justeras till ravagemusrören är särskilt lämplig för husägare och trädgårdsmästare som letar efter en effektiv och anpassningsbar lösning för att bekämpa voles.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.