VoleX Wolff Fälla för sorkar i korthet:


Wühlmaus Wire Trap Wolff individuellt - Striklig och pålitlig fighter fighter

wühlmaus trådfällan Wolff individuellt är ett effektivt verktyg för att bekämpa volymer. Det var speciellt utvecklat för att fånga volym effektivt och säkert för att skydda sina lokaler från dessa skadedjur.

En speciell egenskap i detta fall är dess produktion tillverkad av galvaniserad metall. Detta material är känt för sin hållbarhet och tillförlitlighet och säkerställer således fällans permanenta effektivitet. Dessutom möjliggör det robusta materialet multipel användning av fällan, vilket gör denna fälla till en kostnadseffektivt och hållbart val för skadedjursbekämpning.

Volltrådfällan Wolff är särskilt lämplig för trädgårdsägare, jordbrukare eller människor på landsbygden och stadsområden där volymer är ett vanligt problem.

Översikt:

  • Effektiv volesfälla gjord av galvaniserad metall
  • Sättbar och pålitlig för permanent användning
  • Idealisk för trädgårdsägare, jordbrukare och på landsbygden eller stadsområden

Tekniska data:

  • Material: Galvaniserad metall

leveransomfång:

1x Vole Wire Trap Wolff individuellt

faq

Vilka är fördelarna med Vole Wire Trap Wolff individuellt?
Wühlmaus Wire Trap Wolff erbjuder en effektiv lösning för fighter. Den består av galvaniserad metall, som är känd för sin hållbarhet och tillförlitlighet, och möjliggör permanent och multipel användning.

för vem är daltrådfällan wolff bäst?
Wühlmaus Wire Trap Wolff är särskilt lämplig för trädgårdsägare, jordbrukare och människor på landsbygden och stadsområden där voles är ett vanligt problem.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.