VoleX Holland VoleX Holland VoleX Holland VoleX Wolff klövfälla för sorkar med handfängsel i korthet:


Volexholland Volex Holland med grepp - Robust och effektiv kämpe -stridighet

Valley Trap Trap Volexholland med handtag är ett effektivt verktyg för att bekämpa voles. Deras huvudfunktion är att fånga volym säkert och pålitligt för att skydda sina omgivningar från dessa skadedjur.

Fällan kännetecknas av dess speciella egenskaper. Den är gjord av galvaniserad metall, som är känd för sin hållbarhet och robusthet. Detta val av material säkerställer en lång livslängd och effektiviteten i fällan, som är tillförlitlig med varje användning.

Volexholland -leverantörsfällan med handtag är särskilt lämplig för människor på landsbygden eller stadsområden där volymer är ett vanligt problem, liksom för trädgårdsmästare och jordbrukare som vill skydda sina växter och skördar.

Översikt:

  • Effektiv vollfällan gjord av galvaniserad metall
  • Hög robusta bygggarantier Livslängd
  • Idealisk för landsbygds- och stadsområden såväl som för trädgårdsmästare och jordbrukare

Tekniska data:

  • Material: Galvaniserad metall

leveransomfång:

1x Vine-Trend Trap Volexholland med handtag

faq

Vilka är fördelarna med Volexholland Valley Trap med handtag?
Volexholland Valley Mouse Trap -fällan erbjuder en effektiv lösning för fighter. Den består av galvaniserad metall, som är känd för sin robusthet och hållbarhet.

för vem är Valley Trap Trap Volexholland bäst lämpad?
Volexholland Valley Mouse Trap är särskilt lämplig för människor i landsbygden och stadsområden samt för trädgårdsmästare och jordbrukare som vill skydda sina växter och skördar från voles.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.