VoleX Holland VoleX Holland klövfälla för sorkar utan handtag i korthet:


Volexholland Valley Mouse Trap individuellt - Effektiv och permanent kämpe Fighting

Valley Mouse Trap Volexholland individuellt är ett mycket effektivt verktyg för att fightering av volymen som ger utmärkta resultat. Deras huvudfunktion är att bekämpa voles säkert och effektivt för att skydda sina lokaler från dessa skadedjur.

Fällan kännetecknas av dess speciella egenskap att den är gjord av galvaniserad metall. Detta material säkerställer en hög hållbarhet av fällan, så att det förblir effektivt under en längre tid och möjliggör flera fångster.

Volexholland Valley Mouse Trap är särskilt lämplig för människor som bor på landsbygden eller stadsområden där volymer är ofta pest. Dessutom är det ett utmärkt val för trädgårdsmästare som vill skydda sina växter och skörda från dessa gnagare.

Översikt:

  • Effektiv volesfälla gjord av galvaniserad metall
  • Hög hållbarhet för permanent applicering
  • Idealisk för landsbygds- och stadsområden såväl som för trädgårdsmästare

Tekniska data:

  • Material: Galvaniserad metall

leveransomfång:

1x Valley Mouse Trap Volexholland individuellt

faq

Vilka är fördelarna med Volexholland Valley Trap individuellt?
Volexholland Valley Mouse Trap erbjuder en effektiv lösning för fighter. Den består av galvaniserad metall, vilket säkerställer hög hållbarhet och möjliggör permanent användning.

för vem är Valley Trap Volexholland särskilt lämplig?
Volexholland Valley Mouse Trap är särskilt lämplig för människor i landsbygden och stadsområden samt för trädgårdsmästare som vill skydda sina växter och skördar från Voles.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.