VoleX John VoleX John klofälla för sorkar i korthet:


Volmaus -Tong Trap John med bifogad parkeringsplats - enkel och effektiv kämpe -stridighet

Vole Trap Trap John med bifogade parkeringsplattor är ett effektivt verktyg för en enkel och effektiv strid av voles. Denna fälla använder en klämkonstruktion som möjliggör enkel hantering och en positioneringsplatta för effektiv catcher -position.

Tången och positioneringsplattan är gjorda av galvaniserat plåtstål med korrosionsskydd, medan fjädern är gjord av fosfaterad ståltråd. Detta urval av material säkerställer en hög och permanent kraft i fällan och dess hållbarhet. Dessutom är positioneringsplattan försedd med en krok för enkel fästning av betet.

Vollefällan John är särskilt lämplig för trädgårdsmästare, jordbrukare och andra människor som letar efter en effektiv lösning för att bekämpa Vole.

Översikt:

  • Effektiv volesfälla med klämma och bifogad positioneringsplatta
  • Galvaniserat plåtstål med korrosionsskydd och fosfaterad ståltråd för hög och permanent prestanda
  • Positioneringsplatta med krok för enkel betfästning

Tekniska data:

  • Material: Galvaniserat plåtstål, fosfaterad ståltråd

leveransomfång:

1x Vine-Tong Trap John med bifogade parkeringsplattor

faq

Vilka är fördelarna med Valley Trap Trap John med bifogade plattor?
Rouse Trap Trap John erbjuder en effektiv lösning för fighter. Den består av galvaniserat plåtstål med korrosionsskydd och fosfaterad ståltråd för hög och permanent prestanda. Dessutom är positioneringsplattan försedd med en krok för enkel fästning av betet.

för vem är Valley Trap Trap John särskilt lämplig?
Valley Trap John är särskilt lämplig för trädgårdsmästare, jordbrukare och andra människor som letar efter en effektiv lösning för fighter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.