VoleX Baden Trådfälla för fältmöss (2 st) i korthet:


Wühlmaus trådfällningsbad med bifogade parkeringsplattor (2 stycken) - En effektiv lösning för jaktkontrollen

jäveltrådfällan simning med bifogade parkeringsplattor är en kraftfull fälla som var speciellt utvecklad för effektiv och snabb strid av voles. Genom att använda tjock ståltråd erbjuder fällan en hög och permanent prestanda, även med multipel användning.

Fällan är utrustad med en metallring till vilken en kedja är fäst. Denna funktion gör det möjligt att fixa ringen när fällan utlöses, vilket ökar fällans effektivitet. Tillverkad av hållbar metall är denna fälla konstant och pålitlig för att hjälpa dig att bekämpa skadedjur.

Badmustrådfällan är särskilt lämplig för jordbrukare, trädgårdsmästare och husägare som letar efter en effektiv och kraftfull lösning för fightering.

Översikt:

  • Effektiv dalfälla gjord av tjock ståltråd
  • Metallring med kedja för fixering när fällan utlöses
  • Högkvalitativt, hållbart metallmaterial

Tekniska data:

  • Material: Metall

leveransomfång:

2x Vole Wire Trap -bad med bifogade parkeringsplattor

faq

Vilka är fördelarna med daltrådfällan med bifogade parkeringsplattor?
Vummy Wire Trap Baden erbjuder en effektiv lösning för att bekämpa volymer. Den består av tjock ståltråd för hög och permanent prestanda och har en metallring med en kedja för fixering när fällan utlöses.

för vem är daltrådfällan Baden särskilt lämplig?
Badmuskriten Baden är särskilt lämplig för jordbrukare, trädgårdsmästare och husägare som letar efter en effektiv och kraftfull lösning för fighter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.