VoleX Bayern Trådfälla för sorkar (2 st) i korthet:


Wühlmaus Wire Trap Bayern (2 stycken) - Snabb och effektiv eliminering av voles

Vole Wire Trap Bayern är ett effektivt verktyg för snabb och effektiva eliminering av voles. Denna fälla består av en metallring som möjliggör en snabb och effektiv ankomst av djuren, vilket innebär att de effektivt kan befria sin omgivning från skadedjur.

Fällan är tillverkad av tjock ståltråd, vilket säkerställer hög och permanent prestanda, även med upprepad användning. Med en galvaniserad järntrådfäste för att fästa betet erbjuder denna fälla allt du behöver för framgångsrik skadedjursbekämpning.

Volltrådfällan Bayern är särskilt lämplig för husägare, trädgårdsmästare och jordbrukare som letar efter en snabb och effektiv lösning för att eliminera voles.

Översikt:

  • Effektiv volesfälla med metallring
  • Tillverkad av tjock ståltråd för hög och permanent prestanda
  • Galvaniserad järntrådfäste för att fästa betet

Tekniska data:

  • Material: tjock ståltråd, galvaniserad järntråd

leveransomfång:

2x Vole Wire Trap Bayern

faq

Vilka är fördelarna med Vole Wire Trap Bayern?
Rouse Wire Trap Bayern erbjuder en snabb och effektiv lösning för att eliminera voles. Den består av tjock ståltråd för hög och permanent prestanda och en galvaniserad järntrådfäste för att fästa betet.

för vem är Vole Wire Trap Bayern särskilt lämplig?
Rouse Wire Trap Bayern är särskilt lämplig för husägare, trädgårdsmästare och jordbrukare som letar efter en snabb och effektiv lösning för att eliminera voles.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.