Råttbetesbehållare Jerry i korthet:


BAIT STATION JERRY Against möss - säker och effektiv lösning för skadedjursbekämpning

betstationen Jerry mot möss är en robust plastfälla med bete, som var speciellt utvecklad för att bekämpa möss. Denna fälla erbjuder ett effektivt och säkert sätt att kontrollera och bekämpa möss i olika miljöer.

Stationen kan låsas för att hålla betet utanför utbudet av barn och husdjur. Detta bidrar till säkerheten i ditt hus eller möbler. Med ett transparent lock för enkel kontroll och en vägghängare för en flexibel placering är denna betstation ett oumbärligt verktyg i ditt skadedjurskontroll arsenal.

Jerry Bait -stationen är idealisk för husägare, gårdar, restauranger och andra faciliteter som letar efter ett effektivt sätt att bekämpa möss.

Översikt:

  • Robust plastfälla med bete för muskontroll
  • Låsbar för säkerheten för barn och husdjur
  • Transparent lock för enkla kontroller

Tekniska data:

  • Dimensioner: 22 cm x 13,7 cm x 7,6 cm
  • Material: plast

leveransomfång:

1x betstation Jerry mot möss

faq

Vilka är fördelarna med Jerry Bait -stationen mot möss?
Jerry Bait -stationen erbjuder en effektiv och säker metod för att bekämpa möss. Det är låsbart för säkerheten för barn och husdjur och har ett transparent lock för enkla kontroller.

för vem är betestationen Jerry särskilt lämplig?
Jerry Bait -stationen är idealisk för husägare, gårdar, restauranger och andra faciliteter som letar efter ett effektivt sätt att bekämpa möss.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.