Tvättkar i polyeten 100 liter i korthet:


sköljteater 100 liter - extremt motståndskraftig och hållbar, idealisk för livsmedelsindustrin

sköljbadkar med 100 liter kapacitet, tillverkad av hög kvalitet ren polyeten, erbjuder anmärkningsvärt kallare motstånd och chockmotstånd. Dessa enastående egenskaper gör dig till ett extremt robust och pålitligt redskap för intensiv användning.

En av de betydande fördelarna med denna sköljpanna är deras extrema syremotstånd. Detta möjliggör användning med en mängd rengöringsmedel. De släta ytorna underlättar rengöring, medan den sluttande poolen säkerställer en komplett vattenavlopp. Badkaret är utrustat med ett filter och en dräneringsanslutning, vilket garanterar ytterligare komfort och effektivitet under rengöringsarbetet.

Den resistenta och obrytbara sköljpannan är mat -Safe och tål temperaturer av -65 ° C till 85 ° C. Det är särskilt lämpligt för användning på restauranger, stora kök och andra professionella köksmiljöer som måste uppfylla höga hygieniska standarder. Observera att väggfästen eller bordsramar inte ingår.

Översikt:

  • Tillverkad av högkvalitativ ren polyeten
  • Exceptionell kallmotstånd och chockmotstånd
  • Extrem syremotstånd
  • Lätt att rengöra tack vare släta ytor

Tekniska data:

  • Material: Polyeten
  • Kapacitet: 100 liter
  • Temperaturmotstånd: -65 ° C till 85 ° C
  • Maximal motståndskraft: 150 kg (vid montering på väggen)
  • Dimensioner: 100 cm x 62 cm x 28 cm

leveransomfång:

1x sköljkanal 100 liter (väggfästen eller bordsramar ingår inte)

faq

Vilka är fördelarna med 100-liters spolningspannan?
Den 100-liters spolningspannan är tillverkad av högkvalitativ polyeten och erbjuder anmärkningsvärt kallare motstånd och chockmotstånd. Det är extremt surt resistent och lätt att rengöra. Det sneda badkaret underlättar hela vattenavloppet och det är utrustat med ett filter och en avloppsanslutning.

för vem är 100-liters spolningsfacket särskilt lämpligt?
100-liters spolningspannan är särskilt lämplig för restauranger, stora kök och andra professionella köksmiljöer som måste uppfylla höga hygieniska standarder.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.