Väggfäste i metall för 100 liters badkar i korthet:


Konsol för sköljteater 100 liter väggmontering - stabil och pålitlig konsol

konsolen för sköljfat 100 liter väggmontering tjänar till att fästa ditt sköljningsbricka säkert och stabilt på väggen. Det är en oumbärlig komponent om du vill använda ditt sköljande badkar effektivt och rymdsparande.

Konsolens utformning säkerställer stabilt stöd och tillförlitlig positionering av badkaret. Så du kan vara säker på att ditt sköljbad också håller dig säkert under full belastning. Dessutom möjliggör väggmontering enkel rengöring av golvytan och säkerställer därmed förbättrad hygien i ditt kök eller produktionsområde.

Konsolen för sköljbadet är särskilt lämpligt för professionella kök, restauranger, livsmedelsproduktionsplatser och andra platser där en pålitlig och effektiv rengöringslösning krävs.

Översikt:

  • För väggmontering av 100-liters spolningsbrickor
  • Erbjuder stabilt stöd och pålitlig positionering
  • främjar förbättrad hygien genom enklare jordrengöring

Tekniska data:

  • Kompatibel med: 100-liters spolningsbrickor

leveransomfång:

1x konsol för sköljteater 100 liter väggmontering

faq

Vilka är fördelarna med konsolen för att skölja 100 liter väggmontering?
Konsolen för sköljning av 100 liter väggmontering erbjuder stabilt stöd och tillförlitlig positionering för ditt sköljningsbricka. Det möjliggör enkel jordrengöring och förbättrar därmed hygien i ditt kök eller produktionsanläggning.

för vem är konsolen för skölj 100 liter väggmonteringsspecial?
Konsolen är särskilt lämplig för professionella kök, restauranger, livsmedelsproduktionsanläggningar och andra platser som kräver tillförlitlig och effektiv rengöringslösning.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.