Premium kopp för förmjölkning grön i korthet:


pre -melk cup premium green - kontroll av de första mjölkstrålarna i varje spen

pre -Melk Cup Premium In the Color Green är ett oumbärligt verktyg för att kontrollera de första minkstrålarna för varje spen. Detta säkerställer effektiv övervakning av mjölkkvaliteten och hjälper till att skydda din besättning.

Cupen är utrustad med en svart siktinsats , vilket möjliggör effektiv filtrering. Han har också en anti-spray-insats för att minimera smuts och för att säkerställa enkel hantering.

En annan praktisk egenskap är fylld fyllningsskala , som möjliggör exakt mätning. Detta gör den preliminära muggpremien särskilt lämplig för jordbrukare och mjölkproducenter som värderar hälsostatusen för deras mejeridat och effektiv mjölkproduktion.

Översikt:

  • Kontroll av de första mjölkens strålar av varje spen
  • Med svart siktinsats
  • Anti-spray användning
  • fylld fyllningsskala

Tekniska data:

  • Material: robust, grönt material
  • Extras: Black Sieve Insert, Anti-Spray Insert, Intryckad fyllningsskala

leveransomfång:

1x Pre -Melting Cup Premium Green

faq

Vilka är fördelarna med Pre -Melic Cup Premium?
Pre -Melk Cup -premien gör det möjligt att kontrollera de första minkstrålarna i varje tält. Den är utrustad med en svart siktinsats och en anti-spray-insats och har en präglad fyllningsskala. Detta gör det till ett effektivt verktyg för att övervaka mjölkkvaliteten och skyddet av djurhälsa.

för vem är premien före Melee särskilt lämplig?
Pre -Melkbecher -premien är särskilt lämplig för jordbrukare och mjölkproducenter som värderar hälsostatusen för deras mejeridat och effektiv mjölkproduktion.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.