Uddero Clean Återanvändbar juverrengöringsduk 27 x 29 cm (50 st) i korthet:


eutertuch uddero ren återanvändbar 27 x 29 cm - för effektiv jurnering och bakterie av kim betalning

udder -handduken Uddero Clean är en återanvändbar trasa som var speciellt utvecklad för juverrengöring och minskning av kimen. Det erbjuder en praktisk och effektiv lösning för att säkerställa hygien i mjölkproduktionen och skydda dina djur.

återanvändbara juverhanddukar är tvättbara och kockresistenta, vilket säkerställer deras hållbarhet och effektivitet. De tjänar till att effektivt rengöra juveren innan de mjölkar för att minska antalet kroppar och minimera risken för mastit och andra juverinfektioner.

Juverduken Uddero Clean är särskilt lämplig för mjölkbönder och jordbrukare som letar efter ett effektivt sätt att rengöra juver och minskning av bakterier.

Översikt:

  • Återanvändbar trasa för juverstädning och minskning av groddar
  • Tvättbara och kock -resistenta

Tekniska data:

  • Material: Robust, tvätt och kokresistent material
  • Storlek: 27 x 29 cm

leveransomfång:

50x udder handduk uddero ren återanvändbar 27 x 29 cm

faq

Vilka är fördelarna med Udderchen Uddero Clean?
Uddero rena juverhandduken är en återanvändbar trasa för juverrengöring och minskar bakterien. Det är tvättbart och tillagat, vilket garanterar dess hållbarhet och effektivitet. Användningen av denna duk kan bidra till att minimera mastit och andra juverinfektioner.

för vem är juverhandduken uddero rent särskilt lämplig?
Uddero rena eutertduk är särskilt lämplig för mjölkbönder och jordbrukare som letar efter ett effektivt sätt att rengöra juver och minska bakterier.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.