Pivo Pod Max i korthet:


  • Skapa ridvideor enkelt och utan hjälp utifrån
  • automatisk 360°-spårning, som inkluderar spårning av ansikte, kropp och handling
  • Används med smartphone, surfplatta, kameror och liknande.
  • Gör det också möjligt att ge ridlektioner på distans
  • Inkl. fjärrkontroll för kontroll från hästen

Pivo Pod Max

Vill du filma din träning med hästen för att analysera ritten senare eller för att diskutera den med din tränare? Då är Pivo Pod Max den perfekta lösningen! Med den 360° automatisk spårning, ansikts-, kropps- och handlings-spårningslägena är du alltid med i bilden. Detta gör att du kan koncentrera dig helt på din ridning medan Pivo Pod Max fångar och registrerar dina rörelser.

Pivo Pod Max är den optimala utvecklingen av Pivo Pod-serien och ger dig följande möjligheter förbättrade spårningsfunktioner och möjlighet att ansluta till ett större antal enheter, inklusive smartphones, surfplattor, kameror, DSLR-apparater och andra enheter med en vikt på upp till 2 kg.

Det går snabbt och enkelt att ansluta till Pivo Pod Max via Bluetooth så att du kan börja filma så snart som möjligt. Tack vare Pivo+-appen förblir du också dynamisk och lyhörd under videosamtal, detta gör det också möjligt att ridlektioner på distans.

Den kompakta och hållbara designen på Pivo Pod Max gör den lätt att ta med sig var som helst, så att du kan spela in ridvideor när som helst, var som helst. Med den fjärrkontroll har du kontroll från hästen för att fånga ännu bättre bilder. Det innehåll du skapar kan också laddas upp och delas direkt från appen till dina favoritplattformar för livestreaming utan ytterligare redigering.

Översikt:

  • Skapa enkelt hästvideor utan hjälp utifrån
  • automatisk 360°-spårning som inkluderar spårningslägen för ansikte, kropp och handling
  • Snabb anslutning till smartphone via Bluetooth
  • Möjliggör även ridlektioner på distans
  • Inkl. fjärrkontroll för styrning från hästen
  • Innehållet kan laddas upp + delas direkt till plattformar för livestreaming
  • Skapa presentationer med 4 olika presentationslägen
  • "Fun-create"-lägen - skapa GIF:er, timelapser osv.
  • Många Pivo-appar finns tillgängliga
  • Kompakt, hållbar design

Leveransomfattning:

Pivo Pod Max
1x fjärrkontroll
1x USB-laddningskabel (32 cm)

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Pivo Kamerastativ Tripod
Pivo Kamerastativ TripodMed Pivo-kamerasystemet har du möjligheter att filma din träning. Med det matchande Pivo stativet, en flexiblen Pivo Pod kameraplacering står ingenting i vägen.På grund av dess lätta vikt och den enkel montering kan Pivo-stativet sättas upp i bara några få steg. Inga onödiga krusiduller eller ovanlig teknik - det är bara att sträcka ut stativbenen, fästa Pivo och smarttelefonen och ta fantastiska bilder. Pivo Tripod kan bära upp till 3 kg.Stativet kan förlängas till en höjd på 160 cm och den teleskopiska halsen gör att du kan ställa in vilken vinkel du vill. Använd det universella fästet för att fästa Pivo Pod och smartphone och låt din kreativitet få fritt spelrum. Stativet erbjuder dig 3 olika stabilitetsalternativ för stabilitet, så att du kan ta dina bästa bilder var som helst och när som helst.Stativ för Pivo Pod-system men stöder även andra enheter och kameror genom sin ¼-tumsgänga.Översikt:Pivo stativ för en flexible kameraplaceringSnabb, okomplicerad uppställningextremt robust, lätt och kompaktTeleskopisk hals för önskad vinkeljusteringUniversella användningsmöjligheter.Kan förlängas upp till 160 cmHåller upp till 3 kg¼ tums gängaLeveransomfattning:1x Pivo Kamerastativ Tripod

998,89 kr* 1 057,65 kr*
st.
%
Pivo Travel Case mini för Pivo Max
Pivo Travel Case Mini: Säkert skydd för din Pivo Max Pivo Travel Case Mini för Pivo Max är den idealiska lösningen för att transportera din Pivo Max och fjärrkontrollen effektivt och säkert. Dess händiga och hållbara design gör den till en pålitlig följeslagare, oavsett om du är på språng eller vill hålla dina enheter säkra och dammfria. Översikt: Optimalt skydd för Pivo Max och fjärrkontroll Behändig och hållbar Kompakt, lätt och elegant design Tekniska data: Material: Tåligt material Design: Kompakt och elegant Leverans omfattning: 1x Pivo Travel Case Mini för Pivo Max Vanliga frågor Ingår Pivo Max? Nej, Pivo Travel Case Mini levereras utan Pivo Max och fjärrkontrollen.

693,31 kr* 705,06 kr*