Leovet växtbaserade kosttillskott 800g i korthet:


  • För friska luftvägar och bronker
  • Långbeprövad, balanserad örtblandning
  • 9 nyttiga örter för hästens lungor
  • Skonsamt torkade och nypackade

Leovet växtbaserade kosttillskott 800g

Naturliga örter för friska luftvägar och bronkialrör!

Tilläggsfoderet från Leovet består av en balanserad blandning av långvarigt beprövade rena örter. Denna formel med åkerfräken, nässelört, tussilago, lakrits, pepparmynta, revbensspira, marshmallowrot, fänkål och timjan säkerställer friska luftvägar och bronker. Örterna är skonsamt torkade och färskt förpackade i återförslutningsbara förpackningar för att bevara de aktiva ingredienserna.

Utfodringsrekommendation: Fukta 1-2 koppar åt gången med dubbelt så mycket vatten (kallt eller varmt) och utfodra omedelbart eller efter en exponeringstid på 30-60 minuter blandat med koncentratet.

Översikt:

  • För friska luftvägar och bronkialsystem.
  • Balanserad blandning av länge beprövade örter
  • 9 välgörande örter för lungorna
  • Skonsamt torkade och nypackade
  • Innehåll: 800g

Ingredienser:

Råprotein 13,9 %, råfiber 17,9 %, råaska 12,4 %, råfett 2,7 %.

Leveransomfattning:

1x Leovet växtbaserade kosttillskott 800g

Tillverkare "leovet"

Leovet - effektiv hästvård på högsta nivå

Med de innovativa produkterna från Leovet får du mer hälsa för hästen och mindre arbete för ryttaren, det har alltid varit Tanken. Hästvårdsprodukterna utvecklas och tillverkas på Leovets anläggning i Lahnau (DE). Kontinuerliga kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium säkerställer att de håller en konstant hög Standard. Vi kan uppnå detta tack vare att personalen och den tekniska utrustningen i vårt laboratorium alltid ligger i framkant när det gäller teknik och Vetenskap.

Leovet erbjuder hovvårdsprodukter, specialvårdsprodukter för speciella raser, effektiva medel mot hästflugor, basprodukter för en välskött päls och rent långhår, artiklar för återhämtning och välbefinnande samt lädervårdtillbehör för sadel och Brynja. Det stora sortimentet omfattar för närvarande ca 60 produkter för många olika behov och är känt och populärt i hela Europa.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.