Casco Apart ridhjälm flip flop - grå S i korthet:


  • Ny modell av ridhjälm Apart
  • Elegant design i 3 färger
  • Ergonomisk storlek
  • EU-standard VG1 01.40 2014-12

Casco Apart ridhjälm - ny design i 3 färger

Den nya Apart ridhjälmen från Casco erbjuder allt du vill ha som ryttare. Designen övertygar med sin elegans i tre färger - svart, flip flop - grå och flip flop - vit. Med de ovanliga flip-flop-färgerna kommer du garanterat att stjäla showen. Casco Apart ridhjälmen är, till skillnad från de flesta Casco ridhjälmar, återigen utrustad med funktionen "Ergonomisk storlek". Hjälmen anpassar sig själv till huvudets storlek och form tack vare det sträckbara huvudbandet - irriterande vridning av hjulet är nu förbi. Hjälmens inre stoppning är tvättbar.

Riddarhjälmen som erbjuds här är en säkerhetsprodukt från CASCO och tillverkas i familjens egen fabrik i Europa enligt strikta kvalitetskontroller. Det robusta ytterskalet och den mjuka innerkärnan är fast sammanfogade, vilket gör hjälmen mycket motståndskraftig och ger en bra dämpning vid fall.

Anmärkning: Använd hjälmen endast för de sporter och användningsområden som är tillåtna enligt den säkerhetsstandard som anges på hjälmen och iaktta de särskilda bestämmelserna i ditt land. Läs noga igenom bruksanvisningen. Felaktig hantering av hjälmen kan leda till allvarliga skador eller till och med dödsfall. Sluta använda hjälmen om du misstänker att hjälmen kan vara skadad, särskilt om hjälmen har utsatts för ett slag vid ett fall. Den som bär hjälmen är ansvarig för sina egna handlingar. CASCO International GmbH tar inget ansvar för felaktig hantering av hjälmen.

Översikt:

  • Ny modell av ridhjälm Apart
  • Elegant design i 3 färger
  • Ergonomisk storlek
  • Tvättbar inre stoppning
  • Större säkerhet tack vare den långt neddragna svansen

Mått:

  • S (52 -56 cm)
  • M (56 - 58 cm)
  • L (58 - 62 cm)

Leveransomfattning:

1x Casco Apart ridhjälm

Tillverkare "CASCO"

CASCO ridhjälmar för alla åldrar

CASCO är ett familjeföretag som sedan starten 1989 har följt principen att producera högkvalitativa produkter med en unik Design. Denna princip är viktig för CASCO. Idag är CASCO ett av de ledande företagen inom utveckling och tillverkning av förstklassiga hjälmar och Glasögon. Förutom de designkoncept som genomförs in i minsta detalj fokuserar CASCO på Förbättringar. På utvecklings- och produktionsanläggningen i Satu Mare läggs mycket tid och engagemang på att utveckla lösningar som gör ridhjälmar så säkra, bekväma och flexibla som Möjligt. Detta har resulterat i ett stort antal patent och Utmärkelser.

Made in EU - högsta kvalitet och produktsäkerhet

Utöver arbetet med produkterna tar CASCO stort Ansvar. Företaget har medvetet valt att tillverka alla produkter i Europa. Detta gör det möjligt för CASCO att garantera en konstant hög kvalitet och goda arbetsvillkor för sina Anställda. Försäljning och service styrs från Bretnig i Tyskland.

Naturligtvis omfattas alla våra produkter av de europeiska säkerhetsnormerna och en ständig produktövervakning av certifierade Organisationer. CASCO är ISO-certifierad, vilket garanterar kvalitetskontroll i varje enskilt Produktionssteg.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.