Uvex vinter ridhandske crx700 6.5 i korthet:


  • Perfekt följeslagare för den kalla årstiden
  • Schoeller® Soft Shell-material
  • Andningsbar, vind- och vattenavvisande
  • Värmehållande egenskaper
  • Utmärkt grepp

uvex Vinter ridhandske crx700

Ridhandsken uvex crx700 är den perfekta följeslagaren för den kalla årstiden: Tack vare högkvalitativa funktionella material har den här handsken alla funktioner som alla ryttare vill ha under hösten och vintern. Tack vare Schoeller® Soft-Shell är vinterridhandsken från uvex den perfekta följeslagaren i vind, vatten och kyla - i stallet och på hästen.

Tack vare Schoeller® Soft Shell-materialet är uvex crx 700 en riktig allroundmaskin. Det flerskiktsmaterial som används på ytterhanden på vinterridhandsken är andningsbart och samtidigt vind- och vattenavvisande. Händerna förblir torra även i vått väder och svett transporteras utåt. Inga fler kalla fingrar i stallet tack vare Schoeller® Soft Shell-materialet. På insidan är fleecematerialet behandlat så att det känns mycket mjukt och samtidigt ger hög komfort. Materialet har också värmebehållande egenskaper , kalla fingrar på vintern är historia!

De funktionella materialen på handflatan säkerställer hög funktionalitet när du åker: 4-vägsstretchmaterialet sitter som ett andra skinn. Det slitstarka PU-materialet i handflatan ger ett utmärkt grepp om tyglarna, även i vått väder. Det reflekterande trycket är inte bara snyggt, det hjälper också till att synas i mörkret.

De högkvalitativa materialen gör vinterridhandsken hållbar. Precis som alla uvex ridhandskar är uvex crx 700 tvättbar.

Översikt:<span style=display: none

Tillverkare "uvex"

uvex ridhjälm & Ridhandskar

"För att alltid vara perfekt skyddad" - det är mottot för det tyska familjeföretaget uvex. uvex har varit en leverantör av alla sporter sedan omkring 1930. Under 2009 lanserade uvex en ny produktgrupp inom ridsport som erbjuder ridhandskar och ridhjälmar av högsta Kvalitet.

Uvex ridhjälmar ser till att idrottare är väl skyddade vid alla turneringar och Evenemang. uvex använder år av erfarenhet och kunskap från professionell idrott i produktutvecklingen av Ridhjälmar. Här arbetar företaget nära de professionella atleterna för att optimalt anpassa ridhjälmarna efter deras Behov. Erfarenheten hos uvex-atleterna gynnar alltså varje enskild Produkt.

Utveckling och produktion är koncentrerad till Tyskland och Europa. Från den första idén via forskning och utveckling till tillverkning med hjälp av toppmoderna produktionsprocesser, är hela värdekedjan i händerna på Uvex. På så sätt skyddas kunnandet på ett hållbart sätt och de förverkligar sin ambitiösa Vision: "Vi vill bli bäst i vår bransch!" Alla uvex-produkter kännetecknas av egenskaperna hos teknisk innovation, hög bärkomfort och distinkt Design.

uvex-teknik i en överblick

  • Hardshell Technology: Hjälmen består av ett injicerat yttre skal och EPS innerskal för maximal säkerhet och Komfort. En mycket effektiv Säkerhetskombination: slagtålig på utsidan, insidan Stötdämpande och Kylisolerande.

  • uvex ridhjälm Inmould-teknik: Gör ridhjälmen lätt och extremt stabil på samma Gång. EPS skummas direkt in i det slagtåliga Polykarbonatskalet. För en hjälmkonstruktion som är lika lätt som den är mycket Stabil. Oskiljbart sammanfogat skal tillverkat av EPS innerskikt och ytterskikt av polykarbonat

  • uvex IAS 3D: Tryck, vrid, må Bra. Varje huvud har sin individuella form och om en hjälm ska sitta perfekt måste den inte bara vara justerbar på bredden utan även i Höjdled. Hjälmen kan justeras efter huvudet med millimeterprecision på Nolltid.

  • Ventilation: För ett kallt Huvud. Förutom den perfekta passformen är bra ventilation oerhört viktigt för att ridhjälmen inte ska kännas som en främmande kropp på Huvudet. Placeringen av ventilationsöppningarna har exakt anpassats till den optimala aerodynamiska Formen. Detta garanterar ett behagligt Huvudklimat.

Säsong: Höst, Vinter

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.