AKO Compact Power B 180 Elektriskt stängsel 9V, 0,26 Joule, grönt i korthet:


 • Lämplig för små betesområden utan vegetation.
 • Säker inhägnad av hästar, boskap och smådjur, t.ex. hundar och katter.
 • Billigt 9 V-batteri för mobil användning
 • LED-indikator för visuellt stängsel och batterikontroll
 • Premium elstängsel "Tillverkad i Tyskland"

Elstängsel Ako Compact Power B180 - 9 Volt batterienhet

9 V elstängsel i modern design för mobil användning på små häst- och nötkreaturshagar. Passar även för små djur tack vare den låga slagstyrkan.

Compact Power B180 elstängsel är ett billigt 9 V-batteri för mobil användning på små häckar utan vegetation. Anordningen är idealisk för mindre häst- och boskapshagar, men på grund av den låga strömstyrkan är den inte heller för stark för små djur som hundar och katter.

Den batteridrivna universalenheten garanterar enkel användning för alla tack vare den integrerade av-/påslagsbrytaren. 6 dagsljus lysdioder ger visuell kontroll av stängslet och batteriets prestanda. Det robusta höljet har utvecklats speciellt för användning i fält, är extremt tåligt mot brott och har en hög motståndskraft mot väder och vind. Det robusta bärhandtaget gör det enkelt att transportera elstängslet till den avsedda användningsplatsen.

Du kan driva elstängslet med ett vanligt 9 V-batteri. Med en lämplig 12 V-adapterkabel för 12 V-anslutningen (ingår inte i leveransen) är det också möjligt att använda ett 12 V-våtbatteri. Observera att denna anordning inte är lämplig för pilnät. Därför rekommenderar vi apparater med högre utgångseffekt, från 2 joule för känsliga små djur och från 4 joule för robusta djurarter.

Överblick:

 • Effektivt 9 V elstängsel för mobil användning
 • Lämplig för små betesmarker utan vegetation
 • Säker inhägnad av hästar, boskap och smådjur, t.ex. hundar och katter.
 • 6 dagsljus lysande lysdioder (bargrafdisplay) för kontroll av stängsel och batteri
 • Robust bärhandtag för bekväm transport
 • Mikroprocessorkontrollerad
 • Väderbeständigt plasthölje
 • 12 V-drift möjlig (12 V-adapterkabel rekommenderas för anslutning till våtbatteri).
 • Med 12 V djup urladdningsskydd
 • Tillverkad enligt EU:s senaste säkerhetsstandarder
 • Modern, enkel design i grönt
 • Premium elstängsel "Made in Germany

Teknisk data:

 • Strömförsörjning: 9 V
 • Driftsätt: Batteri
 • Laddningsenergi: 0,26 J
 • Min. urladdningsenergi: 0,18 J
 • Max. Spänning: 8 800 V
 • Spänning vid öppen krets: 8 400 V
 • Spänning vid 500 Ohm: 2 700 V
 • Teoretisk stängningslängd: 6 km
 • Max. Staketets längd med lätt vegetation: 3 km
 • Max. staketlängd Maximal staketlängd med kraftig vegetation: 0,5 km.
 • Strömförbrukning: 23 mA
 • Antal markpinnar på 1 m som krävs: 1 stycke
 • För dessa arter: häst, nötkreatur, hund, katt

Leveransomfattning:

1 x Ako Compact Power B180 elstängsel, grönt
1 x Anslutningskabel för staket/jord
1 x Jordspik
1 x varningsskylt
Batteriet ingår inte i leveransen

Tillverkare "AKO"

AKO - mer än bara ett stängselmärke!

AKO har mer än 70 års erfarenhet av utrustning för elstängsel och konstruktion av stängsel för Betesmarker. Förutom det konventionella sortimentet, som består av stängselstolpar, isolatorer, grindkomponenter, stängselnät, ledarmaterial och tillbehör, hittar du rätt utrustning för varje användningsområde! För att hjälpa dig att välja rätt stängselutrustning har sortimentet delats in i olika Kriterier.

 • Alla elstängselaggregat är "Made in Germany" på den tyska fabriken i Wangen im Allgäu
 • 3 års garanti på alla AKO elstängselaggregat
 • Internt utvecklingsteam för vidare AKOs nyutveckling av tekniken för Anordningar.
 • 100 % kvalitetskontroll - varje AKO elstängsel testas individuellt för funktion och prestanda

AKO Classic - Prisvärda elstängselaggregat för nybörjare

De prisvärda instegsapparaterna är utformade för standardstängsel och erbjuder förutom en effektiv prestanda även en solid Utrustning. Staketets funktion kan styras via en kontrollampa för enheten eller Staketet.

 • Power N 3500 230 V Nätaggregat för mer krävande ändamål
 • Power AD 3300: Batteridriven 12 V för längre stängsel och normal växtlighet Compact Power B40 Batterienhet 3 V för mindre staket utan växtlighet

AKO Premium - Elstängselaggregat med praktiska funktioner

AKO:s premium elaggregat har digitala displayer som gör det enkelt att läsa all viktig information om enheten och Häktningssystemet. De mest kraftfulla enheterna möter de högsta Kraven. Långa stängsel och svåra förhållandena är inget problem för dessa Aggregat. Dessutom har enheterna en intelligent anpassning till staketets tillstånd och larmfunktionerna garanterar högsta möjliga säkerhet för människor och Djur.

 • Power Profi NDi 15000 Digital: Strömförsörjning 230 V, för extrema stängsellängder, vegetation och mycket starka Djur. Power Station BD 600 Digital: Batterienhet 9 V för längre stängsel och tyngre vegetation Mobil Power AD 5000 Digital: Batteridriven enhet för mobila, extrema användningsområden

AKO Expert - Elstängselaggregat för fullständig kontroll

LED-skärmarna på Expert-elvärmarna gör det enkelt att visuellt kontrollera den aktuella statusen för värn och utrustning med en snabb överblick. Anordningarna för elstängsel fungerar med hög utgångseffekt för krävande och långa Stängsel. Den goda utrustningen garanterar hög flexibilitet i Användningen.

 • Power Profi NDi 10000: Nätaggregat 230 V för starka djurslag och för Vildsvinsförsvar. Mobil Power AN 5500 Batteridriven 12 V för långa stängsel och kraftig gräsväxt Eco Power B 500 Plus: Batterienhet för långa stängsel och mindre vegetation

Förutom de vanliga kategorierna finns det också Duo enheter Classic (12V/230 V) och elstängselaggregat Solar att köpa i vår Butik.

Laddningsenergi: 0,18 Joule
Laddningsenergi: 0,26 Joule
Spänning: 8.800 V
Driftsätt: Batteri
Djurart: Hund, Häst, Katt, Nötkreatur
Staketlängd hög tillväxt: 0,5 km
Staketlängd ljus vegetation: 3 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Adapterkabel 12 Volt
Batteriklämmset - 12V-adapterkabel med isolerade klämmor 12 Volt adapterkabel med krokodilklämmor för 9 Volt elektriska fäktare Den här adapterkabeln är lämplig för alla 9-volts elektriska fäktare som kan anslutas direkt till ett 12-voltsbatteri. I framtiden kan du förse ditt 9-volts elstängsel med ström från ett 12-volts batteri för elstängsel. Anslut bara krokodilklämmorna till batteriets poler och anslut batteriet till ditt 9-volts elstängsel via den 80 cm långa anslutningskabeln och krokodilklämmorna. Adapterkabeln sänker spänningen och du kan börja använda ditt elstängsel. 12-voltsadapterkabeln har en total längd på 80 cm med alligatorklippanslutning. En överblick: Med 80 cm kabel För anslutning av ett 12-volts våtbatteri För anslutning till 9 volt elektrisk stängselutrustning Enkel hantering Väderskyddad Speciellt utvecklad och testad för användning på fältet Leveransens omfattning: 1x AKO Tillbehör till betesstängsel för 9 V-enheter - Adapterkabel 12 volt.

179,64 kr*
st.
AKO Staketstestare med LED-display
AKO Staketstestare utan jordspets med LED-display Bekväm mätning utan jordspets! mäter på ett avstånd från staketet på max. 0 - 5 cmvisar spänningen med fyra lysande gröna dioder i fyra steg: 2500 - 8000 Volt.röd lysdiod för underspänningLED-display för batteristatus (9-voltsblock)inkl. 9 Volt blockbatteriFörsta plats! Cavallo-testet juni 2010

258,28 kr*
st.
30x plastpål 156cm 11 öglor vit
Agrarzone plastpål 156 cm, enkel trappsteg, vit, förpackning med 30 st.Stängselstolpen för betesmarker är en mobil och robust lösning för viltskydd samt för att stängsla in hästar, får och små djur. Plaststolpen är utrustad med en glasfiberförstärkning för extra stabilitet och hållbarhet.Att det är lätt att ta sig in är en viktig aspekt när man skapar ett staket. Därför har plaststolpen ett brett steg som gör det möjligt att sätta in den på ett stabilt sätt. Dessutom ingår en galvaniserad markspik med en längd på 21 cm, som tack vare sin stabilitet och robusthet möjliggör enstaka och flera omplaceringar.Med totalt 4 öglor för rep, 3 öglor för band med en bredd på upp till 2 cm och 4 öglor för band med en bredd på upp till 4 cm erbjuder plastpålen många möjligheter att skapa ett betesstängsel. Den är lämplig för alla vanliga band, rep, strängar eller trådar, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla användare.Plaststolpen har en total längd på 156 cm och en längd över marken på 135 cm. Plastpålen är en pålitlig och praktisk lösning för djurstängsel som ska vara mobilt, hållbart och lätt att installera.Översikt:Mobila stängselstolpar i plast med glasfiberförstärkning.För viltskydd, hästar, får och små djur.För alla vanliga band, rep, trådar och linor.Hög stabilitet tack vare extra längsgående förstärkningMed galvaniserad markspik 21 cmSäker ingång tack vare det breda trappstegetÖgon: 4x rep, 3x band upp till 2 cm eller 4x band upp till 4 cmVikt ca 0,5 kg (per plaststolpe)Färg:vitMått:Total höjd: 156 cmSpik på marken: 21 cmLeveransomfattning:30x Plastpålar, 156 cm, 11 öglor, vita

Innehåll: 30 Styck (33,70 kr* / 1 Styck)

1 010,99 kr*
Varningsskylt Varning för elstängsel
Varningsskylt Försiktigt elstängsel!-För märkning av stängsel för betesmarker Envarningsskylt används för att markera elstängsel. Den gula skylten varnar för att röra vid ett elstängsel. Enligt VDE är det obligatoriskt att märka elstängsel. Varningsskyltar ska placeras på ett avstånd av ca 100 m och vara väl synliga. Med clipsen fästs varningsskylten snabbt och enkelt på staketet. Utdrag ur säkerhetsstandarden: Varje del av ett elstängsel som är installerat längs en allmän väg eller en offentlig väg ska markeras med varningsskyltar med täta mellanrum. Dessa måste fästas ordentligt på staketstolparna eller klämmas fast vid stängseltrådarna.Översikt: för enkel upphängning i band upp till 40 mm, rep, tråd och trådinget ytterligare fästmaterial behövstillverkad av robust plastMått: 260 x 150 mm.tryckt på båda sidor Inkluderat: 1 x Agrarzone varningsskylt

29,10 kr*
st.
Tejp för betesmarker Classic 0.20 + 0.30 Niro, vit
Agrarzone stängselband för betesmarker CLASSIC, vittDetta klassiska stängselband för betesmarker med förstärkta stegar i rostfritt stål är mångsidigt, högkvalitativt och långvarigt. Bra steglös material för medelstora stängsel.Med Agrarzone Classic elstängselband kan du på kort tid sätta upp ett stabilt stängsel för dina betesdjur som är säkert för besättningar. Detta populära elstängselband har varit ett beprövat ledarmaterial för medelstora stängsel i många år. Stängselbandet lämpar sig särskilt väl för hästhagar och betesmarker, men även andra djur som är lätta att driva in i en flock är väl skyddade med det. Den vita färgen är väl synlig för hästar och ger därför ytterligare skydd mot hjordar.Högkvalitativa, förstärkta ledare av rostfritt stål ger god ledningsförmåga och lång hållbarhet. Den höga kvaliteten på tillverkningen och användningen av starka monofilamenttrådar gör tejpen extremt motståndskraftig och laststabil.En överblick:Perfekt för medelstora stängsel och paddockar.Säker inhägnad av djur som är lätta att driva in (t.ex. hästar, ponnyer, små lantbruksdjur osv.).Ledare av rostfritt stål för tillförlitligt strömflödeBra synlighet för hästar tack vare den vita färgenRobust och hållbart ledarmaterialStarka monofilamenttrådar för hög brottsbelastningHög kvalitet på utförandetOkomplicerad och snabb installationBand för betesstängsel Classic till specialpris3 års garanti för UV-beständighetDetaljer:Längd: 200 m / 1000 mBredd: 10 mm / 20 mm / 40 mmMotstånd: 3,58 Ohm/m / 2,56 Ohm/m / 1,21 Ohm/mLedare av rostfritt stål: 2x0,20mm + 2x0,30mm / 4x0,20mm + 2x0,30mm / 9x0,20mm + 4x0,30mmBrytlast: 90 kg / 120 kg / 230 kgMaximal rekommenderad stängsellängd: 600 m / 800 m / 1 600 mFärg: vitLeveransomfattning:1x Agrarzone betesmarkstängselband Classic, vitt

Innehåll: 200 Meter (119,31 kr* / 100 Meter)

Från 238,62 kr*
Tråd för betesmarker 250 m, 2,5 mm, 6x0,20 Niro, vit
Agrarzone Stängseltråd för betesmark 250 m, 6x 0,20 Niro, vit Högkvalitativ stängseltråd till ett lågt pris! Den i många år beprövade och testa de stängselsträngen från Agrarzone finns nu även i vit färg med en längd på 250 meter. 6 ledare i rostfritt stål garanterar ett säkert strömflöde, så att små och lättskötta djur kan stängas in på ett säkert sätt. Väl lämpad för långa, enkla stängsel. 4 års tillverkargaranti på UV-stabilitet. En överblick: Perfekt för getter, får, grisar etc.för enkla, långa stängselLätt att användaHög brottsbelastningMycket god ledningsförmåga4 års tillverkargaranti på UV-stabilitet detaljer: För lantbruksdjurFärg vitLängd 250 mbrottsbelastning 80 kgmotstånd 3,87 Ohm/m6 x 0,20 Niro6 ledare i rostfritt ståldiameter 2,5 mm Leveransens omfattning: 1x Agrarzone Pilsträng 250 m 6x0.20 Niro, vit

Innehåll: 250 Meter (87,81 kr* / 100 Meter)

Från 219,52 kr*
Betesmark stängsel rep Classic Ø 6mm, 6x0.40 Niro, vit
Agrarzone Rep för betesstängsel CLASSIC, vittDetta klassiska stängselrep för betesmarker med förstärkta stegar i rostfritt stål är mångsidigt, högkvalitativt och långvarigt. Bra steglös material för medelstora stängsel.Med Agrarzone betesstängsel Rope Classic kan du på kort tid bygga upp ett stabilt stängsel för dina betande djur som är säkert för besättningar. Detta populära elektriska rep har varit ett beprövat ledarmaterial för medelstora stängsel i många år. Repet är särskilt lämpligt för paddockar och enkla betesmarker. Djur som är lätta att driva (t.ex. hästar och små betesdjur) skyddas bäst med den. Den vita färgen är lätt synlig för djuren och ger därför ytterligare skydd för hjordarna.Högkvalitativa, förstärkta ledare av rostfritt stål ger god ledningsförmåga och lång hållbarhet. Den höga kvaliteten på tillverkningen och användningen av starka monofilamenttrådar gör repet extremt motståndskraftigt och stabilt under belastning.En snabb överblick:Idealisk för medelstora stängselSäker inhägnad av djur som är lätta att driva in (t.ex. hästar, ponnyer, småboskap osv.).Ledare av rostfritt stål för tillförlitligt strömflödeGod synlighet tack vare den vita färgenRobust och hållbart ledarmaterialStarka monofilamenttrådar för hög brottsbelastningHög kvalitet på utförandetOkomplicerad och snabb installationElstängsel rep Classic till ett specialpris3 års garanti för UV-beständighetDetaljer:Längd: 200 m / 1000 mDiameter: 6 mmMotstånd: 1,20 Ohm/mLedare av rostfritt stål: 6 x 0,40 mmBrytlast: 400 kgHögsta rekommenderade värdeLängd på staketet: 1.600 mFärg: vitLeveransomfattning:1x Agrarzone betesmarkstängsel Classic, vit

Innehåll: 200 Meter (248,23 kr* / 100 Meter)

Från 496,45 kr*