Delizia mjölktistelolja i korthet:


  • Stärker hästens immunförsvar
  • 100 % naturlig & kallpressad mjölktistelolja
  • Hög halt av viktiga fleromättade fettsyror
  • Främjar tillväxt och fertilitet
  • Många vitaminer, provitaminer och mineraler

Delizia mjölktistelolja för hästar 1L

Högkvalitativ mjölktistelolja för hästar för daglig utfodring. Delizia Milk Thistle Oil är naturlig och kallpressad, så att alla näringsämnen bevaras. Det högsta innehållet av essentiella och fleromättade fettsyror gör det till en kvalitetsprodukt. Daglig administrering av mjölktistelolja har en positiv inverkan på tillväxt och fertilitet , samtidigt som den stärker immunförsvaret enormt. Tack vare det höga innehållet av vitaminer, provitaminer och mineraler är din häst välförsedd med mjölktistelolja.

Översikt:

  • Naturlig och kallpressad mjölktistelolja - alla viktiga näringsämnen bevaras.
  • Hög halt av essentiella, fleromättade fettsyror
  • Positiv inverkan på tillväxt och fertilitet
  • Stärker immunförsvaret
  • Innehåller många vitaminer, provitaminer och mineraler

Utfodringsrekommendation:

Ge 50-150 ml dagligen tillsammans med koncentratet/müslien beroende på hästens behov och vikt. De första effekterna syns redan efter ca 10 dagar och förstärks med tiden.

Leveransens omfattning:

1x Delizia mjölktistelolja 1 L

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Delizia Biotin Pellets 1 kg
Delizia Biotin Pellets 1 kgBiotinpellets som tilläggsfoder till hästar hjälper mot sköra och spruckna hovar, dålig hornkvalitet och tråkig päls - alla dessa faktorer är tecken på biotinbrist. Biotinets effekt som hjälpmedel för dessa problem har bevisats vetenskapligt. Biotin förbättrar mognaden av keratinceller. Hornbildningen stimuleras och hovhornets sammanhållning och därmed även hovens elasticitet förbättras varaktigt. Regelbunden tillförsel av biotin kan hjälpa vid Cushings sjukdom, pälsbyte eller sommareksem samt vid hovproblem som hovrullning, mallender och tröst.Fördelen med biotintilläggsfoder i pelletsform är framför allt att man undviker att det blåser ut under foderintaget.Översikt:Förhindrar utblåsning vid foderintag på grund av pelletsform.Förbättrar klövtillväxtenStärker klövenFrämjar klövens elasticitetFör att göra huden mer motståndskraftigStödjer pälsens ämnesomsättning2500 mg/kg biotinUtfodringsrekommendation:En överdosering av biotin är i princip inte möjlig och kan inte ha en negativ effekt på din häst, men det rekommenderas ändå att du rådgör med veterinären innan du administrerar det.Föl + ponnyer: 10 g / dag (1/2 mätsked).Små hästar: 20 g / dag (1 mätsked).Stora hästar: 25 g / dag (1 1/4 mätsked)Leveransomfattning:1x Delizia Biotin Pellets 1 kg

422,27 kr*
st.