Milky Smörmaskin FJ 32, elektrisk i korthet:


  • 32 liters gräddbehållare av livsmedelssäkert rostfritt stål
  • Påfyllningskapacitet 6 till 13 liter
  • Genomskinligt plastlock
  • Separat avloppskran för kärnmjölken.
  • Automatiskt säkerhetsstopp

Milky Smörmaskin FJ 32 / 230 V, elektrisk

Den elektriska Milky smörmaskinen FJ 32/ 230V för professionell användning! Beroende på gräddtemperaturen och fetthalten i mjölken behöver Milky FJ 32 mellan 20 och 35 minuter för en process. Fyll 6-13 liter grädde i 32-litersbehållaren i rostfritt stål (max. upp till den avtagbara rostfria stålomrörarens omrörningsaxel) och börja kärna.

Med det extra stora visningslocket kan du titta på kokningen i lugn och ro. Det automatiska säkerhetsstoppet när plastlocket öppnas under drift förhindrar olyckor. Den flerstegs 370 W, 230V-motorn ger kortare eller längre smörningstider beroende på hastigheten. Med den separata avloppskranen kan man helt enkelt ta bort kärnmjölken i slutet, smöret tvättas i processen och din högkvalitativa produkt är klar. Alla delar i rostfritt stål är tillverkade av livsmedelssäkert rostfritt stål.

En överblick:

  • Smörkarvning i 2 hastighetsnivåer
  • Kraftfull motor för professionell direktmarknadsföring
  • Visningslucka för kontroll av processen
  • Automatisk säkerhetsstoppsknapp
  • Avtagbar omrörare i rostfritt stål
  • Lätt att rengöra och hygienisk
  • Avloppskran i rostfritt stål för kärnmjölk
  • Beroende på fettinnehåll och gräddtemperatur, 20-35 minuter per process.

Användning:

Det är mycket enkelt att göra smör med smörmaskinen FJ32 frånMilky . Innan du använder Milky smörkokare ska du se till att smörmjölksutloppet i basen på smörkokaren är stängt och att plastlocket sitter stadigt på huset. Tryck försiktigt på locket på höljet. Kontrollera också att gummiproppen sitter i locket innan du börjar använda maskinen.

  1. Det är mycket viktigt att förbereda grädden för att göra smör eftersom det kan påverka smörets smak, arom och kvalitet. Använd helst 2-3 dagar gammal grädde som förvaras vid 5-8 °C (sommartid) eller 8-10 °C (vintertid) för att barrikadera grädden. Grädden bearbetas antingen direkt i en smörkvarn eller pastöriseras i en pastöriseringsapparat innan den bearbetas. Det rekommenderas att grädden pastöriseras.
  2. Den förkylda grädden värms upp till en temperatur på 12-14 °C. Smörskålens gräddskål får inte fyllas mer än upp till omröraren. Ju längre smörningstiden är, desto bättre är smörkvaliteten. Smöret är klart på 20-35 minuter, beroende på hastigheten.
  3. Efter att ha tappat ut kärnmjölken tvättar du smöret med kallt vatten. Om du lämnar utloppskranen öppen kan smöret redan förknådas med maskinen.
  4. Därefter knådas smöret i portionsvis med våta händer och tvättas om och om igen tills den sista smörkölen har knådats ur smöret. De enskilda portionerna fylls i en våt smörmodell, det är viktigt att inga lufthål skapas. Smöret kyls sedan ner och kärnas ut ur smörmodellen.

Av 100 liter mjölk eller 8-12 liter grädde som erhålls från mjölken får man cirka 4 kg smör och 5-6 liter kärnmjölk.

Tekniska data:

  • Driftsätt: Elektrisk
  • Driftspänning: 230 volt
  • Effekt: 250 W / 370 W
  • Påfyllningskapacitet min/max: 6 liter / 13 liter
  • Procentuell andel smör: 32 - 42
  • Arbetstid per cykel: 20 till 35 minuter.
  • Hastighetsinställningar för omrörare: 70, 140 rpm
  • Bruttovikt: 27,1 kg
  • Behållare: rostfritt stål, lock: plast
  • Behållare för grädde: 32 liter

Mått:

  • Mått: 70 x 32 x 46 cm
  • Förpackningens mått: 82 x 33 x 47 cm

Leveransens omfattning:

1x Milky smörmaskin FJ 32, elektrisk, 230 V

Ursprung: Österrike
Strömförsörjning: 230 Volt
Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.