- 32 liters gräddbehållare av livsmedelssäkert rostfritt stål
- Påfyllningskapacitet 6 till 13 liter
- Genomskinligt plastlock
- Separat avloppskran för kärnmjölken.
- Automatiskt säkerhetsstopp
35 247,25 kr*
% 42 299,05 kr* (16.67% sparat)Fri frakt
Versandfertig inom 3 dagar, leveranstid 3-5 dagar
Milky Smörmaskin FJ 32 / 230 V, elektrisk
Den elektriska Milky smörmaskinen FJ 32/ 230V för professionell användning! Beroende på gräddtemperaturen och fetthalten i mjölken behöver Milky FJ 32 mellan 20 och 35 minuter för en process. Fyll 6-13 liter grädde i 32-litersbehållaren i rostfritt stål (max. upp till den avtagbara rostfria stålomrörarens omrörningsaxel) och börja kärna.
Med det extra stora visningslocket kan du titta på kokningen i lugn och ro. Det automatiska säkerhetsstoppet när plastlocket öppnas under drift förhindrar olyckor. Den flerstegs 370 W, 230V-motorn ger kortare eller längre smörningstider beroende på hastigheten. Med den separata avloppskranen kan man helt enkelt ta bort kärnmjölken i slutet, smöret tvättas i processen och din högkvalitativa produkt är klar. Alla delar i rostfritt stål är tillverkade av livsmedelssäkert rostfritt stål.
En överblick:
- Smörkarvning i 2 hastighetsnivåer
- Kraftfull motor för professionell direktmarknadsföring
- Visningslucka för kontroll av processen
- Automatisk säkerhetsstoppsknapp
- Avtagbar omrörare i rostfritt stål
- Lätt att rengöra och hygienisk
- Avloppskran i rostfritt stål för kärnmjölk
- Beroende på fettinnehåll och gräddtemperatur, 20-35 minuter per process.
Användning:
Det är mycket enkelt att göra smör med smörmaskinen FJ32 frånMilky . Innan du använder Milky smörkokare ska du se till att smörmjölksutloppet i basen på smörkokaren är stängt och att plastlocket sitter stadigt på huset. Tryck försiktigt på locket på höljet. Kontrollera också att gummiproppen sitter i locket innan du börjar använda maskinen.
- Det är mycket viktigt att förbereda grädden för att göra smör eftersom det kan påverka smörets smak, arom och kvalitet. Använd helst 2-3 dagar gammal grädde som förvaras vid 5-8 °C (sommartid) eller 8-10 °C (vintertid) för att barrikadera grädden. Grädden bearbetas antingen direkt i en smörkvarn eller pastöriseras i en pastöriseringsapparat innan den bearbetas. Det rekommenderas att grädden pastöriseras.
- Den förkylda grädden värms upp till en temperatur på 12-14 °C. Smörskålens gräddskål får inte fyllas mer än upp till omröraren. Ju längre smörningstiden är, desto bättre är smörkvaliteten. Smöret är klart på 20-35 minuter, beroende på hastigheten.
- Efter att ha tappat ut kärnmjölken tvättar du smöret med kallt vatten. Om du lämnar utloppskranen öppen kan smöret redan förknådas med maskinen.
- Därefter knådas smöret i portionsvis med våta händer och tvättas om och om igen tills den sista smörkölen har knådats ur smöret. De enskilda portionerna fylls i en våt smörmodell, det är viktigt att inga lufthål skapas. Smöret kyls sedan ner och kärnas ut ur smörmodellen.
Av 100 liter mjölk eller 8-12 liter grädde som erhålls från mjölken får man cirka 4 kg smör och 5-6 liter kärnmjölk.
Tekniska data:
- Driftsätt: Elektrisk
- Driftspänning: 230 volt
- Effekt: 250 W / 370 W
- Påfyllningskapacitet min/max: 6 liter / 13 liter
- Procentuell andel smör: 32 - 42
- Arbetstid per cykel: 20 till 35 minuter.
- Hastighetsinställningar för omrörare: 70, 140 rpm
- Bruttovikt: 27,1 kg
- Behållare: rostfritt stål, lock: plast
- Behållare för grädde: 32 liter
Mått:
- Mått: 70 x 32 x 46 cm
- Förpackningens mått: 82 x 33 x 47 cm
Leveransens omfattning:
1x Milky smörmaskin FJ 32, elektrisk, 230 V
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Strömförsörjning: | 230 Volt |
Material: | Rostfritt stål |
Logga in