Leimüller Linfrö Linfrö brunt 1 kg i korthet:


  • Lämplig för hästar, hundar och katter
  • Naturligt botemedel mot inflammatoriska matsmältningsbesvär
  • Stödjer matsmältningssystemet och tarmfunktionen
  • Aromatisk smak av nötter
  • Naturlig produkt från Österrike

Leimüller Linfrö Linfrö brunt

Bruna linfrön innehåller mer omega-3-fettsyror och slem än gula linfrön. Denna supermat är ett hälsosamt, naturligt huskurmedel mot inflammation i mag-tarmkanalen.

Linfrön är en sann supermat och ges ofta till hästar, hundar och katter på grund av deras högkvalitativa näringsämnen. Bruna linfrön är idealiska för matsmältningsbesvär och inflammation i mag-tarmkanalen. De innehåller mer omega-3-fettsyror än gula linfrön och innehållet av värdefullt slem är också högre. Slemmet har en antiinflammatorisk effekt, det ligger som ett skyddande lager på magen och tarmarna och skyddar dem på så sätt från att bli irriterade igen.

Men bruna linfrön är inte bara bra för magen, fiberbomberna mättar länge, ger en naturlig avgiftning och har en positiv effekt på blodkärl och kolesterolnivåer. De är också rika på många värdefulla vitaminer (B1, B2, B6 och E), mineraler och spårämnen.

En överblick:

  • Lämplig för hästar, hundar och katter
  • Naturligt botemedel för inflammatoriska matsmältningsbesvär
  • Skyddande lager för mage och tarmar
  • Stödjer matsmältningssystemet och tarmfunktionen
  • Leverantör av högkvalitativa fibrer
  • Rik på vitaminer, mineraler och spårämnen
  • Positiv inverkan på blodkärl och kolesterolnivåer
  • Bäst utfodrad svullen
  • Aromatisk smak av nötter

Ingredienser:

22,6 % råprotein, 1,3 % råoljor och råfetter, 5,8 % råfiber, 3,2 % råaska.

Utfodringsrekommendation:

Brunt linfrö bör helst hällas över med varmt vatten och matas väl svullet, så att slemhinnan kan utvecklas bättre. Linfrö kan dock också bearbetas till linolja, malas eller i måttlig omfattning blandas som hela korn med normalt foder.

  • Häst: ca 50 till 100 g / dag
  • Liten hund: ca 5 g / dag
  • Stor hund: ca 10 g / dag
  • Katt: ca 2 g / dag

Viktigt: Ge djuren mycket vatten när du utfodrar med linfrö!

Förvaring:

Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Struktur: fullkorn
Djurart: Hund, Häst, Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
PHARMAKAS HORSE fitform Linolja Plus 1000 ml
PHARMAKAS HORSE fitform Linolja plus Linolja plus - tilläggsfoder för hästar Linolja Plus från PHARMAKAS HORSE fitform är ett tilläggsfoder för hästar som behöver det där lilla extra. Plus: Kallpressad druvkärnsolja med OCP- skyddar mot cellåldrande orsakat av miljöpåverkan! Oljan är kallpressad och därför bevaras alla viktiga näringsämnen. Den kallpressade druvkärnsoljan är särskilt rik på antioxidanten OPC. Naturlig linolja kan utan problem tillsättas i fodret - tillsätt den helt enkelt i kraftfoderransonen och du är klar. Den är rik på linolsyra och linolensyra. Linolja stärker och lossar musklerna, främjar ämnesomsättningen och matsmältningen. Ger pälsen glans och optimalt hudtillstånd. Vid bristande eller otillräcklig vitalitet. Vid allmän eller biorytisk prestationsnedsättning. Stödjer tillväxtfasen. En överblick: Linfröolja är kallpressad, alla viktiga näringsämnen bevaras.Naturlig linoljakan utfodras utan problem, genom att helt enkelt lägga till det i kraftfoderransonen.är rik på linolsyra och linolensyra.stärker och lossar musklerna.främjar ämnesomsättning och matsmältning.ger pälsen en silkeslen glans.vid bristande eller otillräcklig vitalitet.vid allmänna och biorytiska prestationsnedsättningar.stöder tillväxtfasenTilläggsfoder för hästarbra för ämnesomsättning, hovar, hud och päls Utfodringsanvisningar: För att röra om de värdefulla grumliga ämnena ska du skaka kraftigt före användning! Utfodringsrekommendation: upp till 100 ml dagligen (varaktighet 3-8 veckor). Innehåll: 1000 ml Ingredienser: 100% ren linfröolja Energivärde: 3 766 KJ/100 g (900 kcal/100 g), fett: 100 %, mättade fettsyror: ca 9 %, omättade fettsyror: ca 90 %, enkelomättade fettsyror: ca 10 %, enkelomättade fettsyror: ca 10 %. fettsyra: ca 18 %, fleromättad fettsyra: ca 73 %. Tillsatser per liter: Ca 99,5 mg katekin, ca 39,0 mg epicatechin, ca 506 mg procyanidiner (alla från inhemsk druvfröolja). Leveransens omfattning: 1x PHARMAKAS HORSE fitform linolja + druvfröolja

164,42 kr* 182,05 kr*
st.
Kerbl Delizia Linolja LinoPur 1000 ml
Delizia tilläggsfoder linolja LinoPurDet här raka fodret för hästar är en naturlig linfröolja (kallpressad), ren energi och vitaminer - utan protein. Positiva egenskaper för matsmältning och fodereffektivitet. - innehåller naturliga essentiella fettsyror och vitaminer- mycket lättsmält -kvalitet från Bayern! Delizia Linfröolja LinoPur är lämplig för: - Högpresterande hästar, äldre hästar som får mycket foder, avelsstutar: Högkvalitativ energi utan extra proteiner eller kolhydrater.- Matsmältningen störde hästar: Harmonisering av matsmältningsprocessen.- Allergiker: Som ett högkvalitativt dammbindemedel i fodret. Utfodringsrekommendation: Dagligen ca 2 till 3 matskedar per foderadministration.Innehåll: 1000 ml

187,93 kr*
st.
Leimüller Linfrö Linfrö gul
Leimüller Linfrö gul Gula linfrön har mer omega-6-fettsyror än bruna linfrön och en högre svällkapacitet. Detta stödjer matsmältningen och hjälper till med förstoppning och diarré. Linfrön är en sann superfood och är populära för hästar, hundar och katter för att stödja magfunktionen . Gyllene linfrön har en bättre svällförmåga än bruna linfrön och innehållet av omega 6-fettsyror är också högre i den gula sorten. På grund av den högre svällningskapaciteten stimulerar gyllene linfröna tarmrörelsen bättre och stöder en optimal funktion av matsmältningskanalen. De ljusa fröna är därför idealiska vid matsmältningsbesvär, förstoppning eller diarré. Men ljusa linfrön är inte bara bra för magen, fiberbomberna mättar länge, ger en naturlig avgiftning och har en positiv effekt på blodkärl och kolesterolnivåer. De är också rika på många värdefulla vitaminer (B1, B2, B6 och E), mineraler och spårämnen. En överblick: Lämplig för hästar, hundar och katter Naturligt botemedel mot förstoppning och diarré Stödjer matsmältningssystemet och tarmfunktionen Leverantör av högkvalitativa fibrer Rik på vitaminer, mineraler och spårämnen Bättre svällförmåga Positiv inverkan på blodkärl och kolesterolnivåer Kan utfodras som hela frön, krossade, svullna eller bearbetade till linolja. Aromatisk smak av nötter Ingredienser: 22,9 % råprotein, 33 % råoljor och råfetter, 6,6 % råfiber, 4,6 % råaska. Utfodringsrekommendation: Linfrön bör helst utfodras väl svullna, men de kan också bearbetas till linolja, malas eller i måttlig omfattning blandas som hela korn i det normala fodret. Häst: ca 50 till 100 g / dag Liten hund: ca 5 g / dag Stor hund: ca 10 g / dag Katt: ca 2 g / dag Viktigt: Ge djuren mycket vatten när du utfodrar med linfrö! Förvaring: Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

164,42 kr*
Leimüller Line extraktionsmjöl
Leimüller LinfrömjölLinfrömjöl tillverkas av noggrant behandlade linfrön. Vårt linfrömjöl är finmalet och rikt på naturligt E-vitamin och protein (ca 35 %).Linfrömjöl (eller linfrömjöl, linfrömjöl eller linfrökaka) är en biprodukt från produktionen av linolja. Linfrömjöl innehåller mycket protein, relativt mycket fibrer, har en låg lysinhalt och innehåller höga halter av fleromättade fettsyror. Linfrömjöl är särskilt viktigt i kosten på grund av dess slembildande effekt i mag-tarmkanalen.Detta slem bildas när linfröet sväller i vatten. Slemmet och de omättade fettsyrorna i linfrömjölet har en rad positiva egenskaper, t.ex. stimulering av tarmperistaltiken och en positiv effekt på mikroberna i vommen hos idisslare. Det används därför företrädesvis i foder för unga djur . I djurfoder används lindextraktionsmjöl huvudsakligen i foderblandningar för idisslare (kalvar, kor), hästar (avelsston, hingstar, föl) eller i uppfödning av smågrisar på grund av dess proteininnehåll och dietära effekt.Det högkvalitativa enkelfoderet tillverkas med omsorg i den traditionella kvarnen Leimüller i Österrike. Linfrömjölet rengörs flera gånger och certifieras enligt AMA:s kvalitetsstämpel. Fri från genteknik för att ge dig ett helt naturligt foder .En överblick:Lämplig för hästar, nötkreatur och grisarFoder för gödning av nötkreatur för gödning av kalvarAlternativt foder för uppfödning av smågrisarProteinfoder med mycket E-vitaminHög halt av fleromättade fettsyrorAMA-kvalitetsstämpel certifierad och fri från genteknikNaturlig produkt tillverkad i ÖsterrikeViktigt: Ge djuren mycket vatten!Ingredienser:31,5 % råprotein, 7,5 % råoljor och råfett, 12,5 % råfiber, 5,9 % råaska.Förvaring:Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

Innehåll: 5 Kilogram (56,39 kr* / 1 Kilogram)

281,95 kr*
%
Leovet hästgodis banan, gurkmeja och linfrö 1 kg
Leovet hästgodis banan, gurkmeja och linfrö 1 kgHästgodis med många värdefulla vitala ämnen och mineraler.Leoveties-godiset från Leovet är en hälsosam belöning för hästar. Bananer ger hälsosamma kolhydrater, fibrer och värdefulla mineraler som magnesium, kalium och vitamin B6. Gurkmeja anses vara Indiens heliga växt för gott välbefinnande. Linfrön är rika på vitaminer, mineraler och omättade fettsyror. Ingredienserna blandas försiktigt vid låg temperatur för att skapa de läckra Leoveties hästgodisarna.Leoveties återförslutningsbara stand-up-påse är komposterbar. Bandet kan återvinnas i returpapper.Översikt:Hälsosamt och gott - Leoveties Horse Treats.Banan - hälsosamma kolhydrater, fibrer och värdefulla mineraler.Med magnesium, kalium och vitamin B6Gurkmeja - Indiens helande växt för gott välbefinnande.Linfrö - bra för matsmältning, hud och päls.Återförslutningsbar stand-up-påsePelletsformInnehåll: 1 kgSammansättning:Korn; äppelrester; majs; vetegroddar; vete; linfrö 1,00%; natriumklorid; gurkmeja 0,3%; bananchips, 0,3% .Analytiska beståndsdelar:9,70 % råprotein, 3,6 % råoljor och råfett, 8,3 % råfiber, 7,1 % råaska, 5,1 % socker, 1,70 % kalcium, 0,40 % fosfor, 0,40 % natrium.Leveransomfattning:1x Leovet hästgodis banan, gurkmeja och linfrö 1 kg

60,76 kr* 69,93 kr*
st.