Bucas Recuptex terapitäcke Light 125 i korthet:


  • Effektiva, högteknologiska hästfiltar
  • Stödjer behandlingen av medicinska problem
  • Förebyggande mot ett stort antal sjukdomar
  • Perfekt filt för de varmare månaderna på året
  • Klassiskt snitt

Bucas Therapy Blanket Light - den alternativa filten för magnetfältet

Bucas Recuptex Therapy Light är idealisk för användning under de varmare månaderna vår/sommar/höst.

Bucas har utvecklat ett högkvalitativt hästtäcke, Bucas Therapy blanket. Detta hjälper inte bara till att behandla medicinska problem, utan förebygger också en rad olika sjukdomar som en förebyggande åtgärd. Det högkvalitativa materialet i terapimattan består av ett extremt fint nät av rostfritt stål som reflekterar de magnetfält som genereras i hästens kropp. Detta stimulerar i sin tur blodflödet och syreflödet i hästens kropp och rygg, vilket hjälper svullnad och inflammation att läka eller påskynda läkningen. Täcket kan bäras av hästen 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan om det behövs, eftersom det INTE är ett magnetiskt täcke.

Det rekommenderas dock att användningen av terapimattorna ökas långsamt och övervakas eftersom materialets egenskaper värmer musklerna och hästen kan börja svettas vid långvarig användning av mattan. De här terapeutiska filtarna är idealiska WAHL för hästar med ryggproblem eller vars muskler är långsamma att värma upp under ridning. Dessutom påskyndas regenereringsprocessen eller återhämtningsfaserna på ett naturligt sätt. Materialets egenskaper kan inte tvättas bort.

Bucas Therapy Mesh Cooler är den perfekta filten för de varmare månaderna. Filten har samma egenskaper som de andra Bucas Therapy filtarna, med tillägg av ett finmaskigt material i den nedre delen för optimal luftcirkulation. Bucas Mesh Cooler finns i en klassisk form och som tillval med en separat nackdel, Bucas Therapy Mesh Neck.

Bucas Recuptex Therapy Light är idealisk för användning under de varmare månaderna vår/sommar/höst. Den har samma egenskaper som den vanliga Recuptex, men har ett lätt nätmaterial i botten så att luften kan cirkulera runt hästens kropp under varma och fuktiga dagar.

Mått:

Rygglängd i cm: 120, 125, 130, 135, 135, 140, 145, 155, 165

Leveransens omfattning:

1x Bucas Therapy Blanket Light

Tillverkare "Bucas"

Bucas hästtäcken köp online

Bucas står för tekniskt högkvalitativa täcken för hästar, och det är för en anledning! Den irländska tillverkaren har berikat hästmarknaden med mycket innovativa och tekniskt avancerade hästprodukter sedan 1981. Vi börjar med vattentäta och andningsbara utomhusfiltar med Bucas typiska "Stay-dry"-princip. Det andningsbara fodret har optimerats för att ta bort svett och fukt från hästen, samtidigt som fodret hålls torrt och Varmt.

2012 startade Bucas en ny revolution i hästvärlden med "Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Blanket". Den är utformad utifrån det faktum att zebror störs betydligt mindre av flugor i det vilda på grund av sitt randiga Mönster.

De nya Bucas-hästtäcken har optimerats med ett innovativt magnetiskt Snäpplås. Dessutom introducerades våren 2016 ett terapeutisk hästtäcke, "Bucas Recuptex Therapy Blanket". Täcket arbetar med kroppens eget magnetfält och hjälper till att läka och regenerera musklerna samt förbättra Cirkulationen.

Hästtäcken för alla väder och alla tillfällen - alltid väl täckta med Bucas!

Egenskaper: Andningsbar, Korsband, Snabbtorkande
Djurart: Häst

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


19 december 2021 12:58

Top!

gute Passform, perfekt für die Übergangszeit

%
Bucas Diskmedel för tak 5 liter
Bucas Rug Wash - tvätt av filtar 5 liter Bucas Rug Wash är idealisk för användning på alla vattentäta och vattenavvisande hästtäcken och tyger. Fullständig garanti på Bucas produkter endast om du använder Bucas originaltvätt. Denna speciella fosfatfria tvätt är idealisk för alla Bucas hästtäcken. Bucas Rug Wash finns i en 5 liters flaska. Bucas mattor bör tvättas för hand eller i maskin vid högst 40 grader. Använd 50 ml för 4,5 kg torr tvätt eller 25 ml för 10 liter vatten. Får inte torkas i maskin eller centrifugeras. Torka platt eller häng för att torka i rumstemperatur. Använd inte mjukmedel eller andra kemikalier. Tillverkad i Tyskland. Leveransens omfattning: 1x Bucas tvättmedel för filtar 5 liter

Innehåll: 5 Liter (286,92 kr* / 1 Liter)

1 434,61 kr* 1 687,77 kr*
st.
%
Bucas Horse Rugs Conditioner 5 liter
Bucas Horse Rug Conditioner 5 liter Med Bucas Rug Conditioner återskapas de vattenavvisande egenskaperna hos Bucas Outdoor filtar. Använd endast på utsidan av den rena mattan och endast i väl ventilerade utrymmen! Vattenbaserad. Leveransens omfattning: 1x Bucas Rug Conditioner 5 liter

Innehåll: 5 Liter (244,41 kr* / 1 Liter)

1 222,06 kr* 1 385,14 kr*
st.