Milky Smörmaskin FJ 10, 230V i korthet:


  • Gör ditt eget smör
  • Livsmedelssäker och lätt att rengöra
  • 10 liters gräddskål
  • Stort visningslock
  • Automatiskt säkerhetsstopp
  • Kvalitetsprodukt från Österrike!

Milky Smörmaskin FJ 10 - Gör ditt eget smör


Gör ditt eget smör hemma från vispad grädde eller mjölk med smörkvarnen och njut av det.

Den lilla och behändiga elektriska smörkvarnen FJ 10 för varje hushåll är lätt att rengöra och har ett stort fönster. Perfekt för små företag, direktförsäljare eller för hemmabruk. Med Milky elektriska smörsmaskin kan du göra små mängder smör själv på några minuter. Häll 1 till 4 liter grädde i 10 liters gräddbehållaren i rostfritt stål, upp till maximalt omrörningsaxeln på den avtagbara omröraren i rostfritt stål, för optimal kvalitet. Med det unika, stora visningslocket kan du hålla produktionsprocessen under ständig bevakning. Ett automatiskt säkerhetsstopp vid öppning av visningslocket under drift förhindrar olyckor. Flerstegsmotorn på 550 W, 230 V, gör det möjligt att korta eller förlänga smörningstiderna mellan 20 och 40 minuter. Den separata avloppskranen gör det enkelt att tömma ut kärnmjölken och tvätta smöret. Alla delar som kommer i kontakt med grädde är tillverkade av rostfritt stål och är därför extremt lätta att rengöra.

Tips för FJ 10 elektrisk smörkvarn:

Innan du använder smörmaskinen Milky ska du se till att kärnmjölksutloppet i botten av smörmaskinen är stängt och att plastlocket sitter fast på höljet. Tryck försiktigt på locket på höljet. Kontrollera också att gummiproppen är i locket innan du använder maskinen.

Använd aldrig smörkvarnen utan locket på!

Om smörmaskinen inte startar med locket på, kontrollera om säkerhetsbrytaren på motorhuset aktiveras av lockets metallplatta. Om inte, böj den försiktigt tills kontakten aktiveras.

Med en mjölkcentrifug skummas den varma mjölken och den skummade mjölken kan vidareförädlas till ost, ostmassa eller yoghurt. Beroende på mjölkens fetthalt och inställningen av gräddskruven erhålls mellan 8 och 12 % grädde.

Milky Elektrisk smörkvarn i korthet:
-elektrisk smörkvarn
-extremt lätt att rengöra
-10 liters gräddskål
-stort insynslock möjliggör ständig observation
-flerstegsbrytare
-utlopp för kärnmjölk
-Små, behändiga, med stort insynsfönster, lätta att rengöra och justerbara i olika steg

Användning:
1.För att göra ditt eget smör behöver du först grädde. Temperaturen bör ligga mellan 14 och 16 °C.
2.Slå på läge 4 i 20 minuter
3.När smöret är färdigt slutar du att blanda
4.Töm sedan ut kärnmjölken genom utloppet (för kakor, bröd eller som nyttig dryck)
5.Stäng utloppet med kontakten och tillsätt kallt vatten i behållaren - förlänger smörets hållbarhet
6.Börja blanda i några minuter på hastighet 1 eller 2
7.Töm överflödig vätska i avloppet genom utloppet
8.Byt ut vattnet så ofta som nödvändigt tills det är nästan klart
9.Lägg smöret i en form eller behållare
10.Beroende på hur väl smöret har tvättats håller det sig i kylskåpet i en till tre veckor.

Obs: Med grädde menas här alltid söt vispad grädde (Schlagobers). Det finns också gräddfil, som är grädde med tillsatta mjölksyrabakterier. Den har en lätt syrlig smak. Crème fraîche och gräddfil är fetare varianter av gräddfil.

Tekniska data:
-Driftssätt: Elektrisk
-Driftsspänning: 230 volt
-Effekt: 550 watt
-Fyllningskapacitet min/max: 1,5 liter / 3,8 liter
-Smörprocent: 32 - 42 procent
-Arbetstid per cykel: 20 till 35 minuter.
-Stirrerhastighet: 30, 60, 90, 150 rpm
-Bruttovikt:: 7,2 kg
-Material:: Kärl: rostfritt stål, lock: plast
- Gräddbehållare: 10 liter

Mått:
-mått artikel (LxBxH): 39 x 33 x 31,5 cm
-mått förpackning (LxBxH): 38 x 30 x 38 cm

Leveransens omfattning:

1x Milky smörmaskin FJ 10, 230V, 550 W, 10L

Ursprung: Österrike
Strömförsörjning: 230 Volt
Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Milky Smörmaskin FJ 10, Manuell operation
Mjölkig smörmaskin FJ 10Med smörmaskinen FJ 10 kan du enkelt göra färskt smör, vispgrädde/grädde själv.Förutom den saknade motorn, vår hand -manövrerad smörmaskin är ingen match för sin motoriserade motsvarighet efter. Detsamma gäller här: liten, behändig, med extra stort visningsfönster, lätt att rengöra och justerbar i olika nivåer.Alla delar som kommer i kontakt med kräm är naturligtvis gjorda av rostfritt stål och är därför mycket lättskött och hygienisk. Fyll gräddskålen med 1 till max 4 liter grädde och titta genom det stora visningsfönstret när ditt smör är klart. Sedan är det bara att rinna av kärnmjölken genom avloppskranen och tvätta smöret.Översikt:Handvev för manuell smörtillverkning10 liter gräddskål Stort visningslock möjliggör ständig observation Kan justeras till olika nivåer Utlopp för kärnmjölk Kvalitetsprodukt från Österrike ul>Tips för smörmaskinen FJ 10:Innan du använder Milky smörmaskinen, se till att kärnmjölksutloppet i botten av smörmaskinen är stängd och att plastlocket sitter stadigt på huset. Gummiproppen måste också sättas in i locket innan du sätter maskinen i drift.Använd aldrig smörmaskinen utan locket på!En mjölkcentrifug används för att skumma komjölk och extrahera den Skummjölk kan vidareförädlas till ost, ostmassa eller yoghurt. Beroende på mjölkens fetthalt och gräddskruvens inställning får du mellan 8 % och 12 % grädde.Ansökan:Till gör ditt eget smör, du behöver grädde först. Detta bör ha en temperatur mellan 14°C och 16°C.När smöret är gjort, sluta blanda.Töm sedan kärnmjölken genom utloppet (för tårta, bröd eller som en hälsosam dryck).Stäng utloppet med proppen och tillsätt kallt vatten i behållaren, detta förlänger hållbarheten på smöret.Töm ut överskottet. vätska genom utloppet i avloppet.Byt ut vattnet tills det är nästan klart.Häll smöret i en form eller behållare.Beroende på hur väl smöret har tvättats, det håller sig i kylen i 1-3 veckor.Obs: Med grädde eller grädde Detta betyder alltid söt vispad grädde ( vispgrädde). Det finns även gräddfil (gräddfil), som är grädde med tillsatta mjölksyrabakterier. Denna har en lite syrlig smak. Crème fraîche och gräddfil är versioner med högre fetthalt av gräddfil.Tekniska data:Mått objekt (LxBxH): 30 x 26,5 x 31,5 cm Förpackningsmått (LxBxH): 38 x 30 x 38 cmDriftsläge: manuelltPåfyllningsmängd min/max: 1,5 liter / 3,8 literProcentandel smör: 32 - 42 %Bruttovikt: 4,5 kgNettovikt: 3 kgMaterial: kärl av rostfritt stål, plastlock Gräddbehållare: 10 literLeverans omfattning:1x Milky smörmaskin FJ 10 med handvev

5 864,75 kr*
st.