Milky Mjölkcentrifug FJ 130 ERR LL LONGLIFE i korthet:


  • Det är enkelt att spinna mjölk hemma
  • Låg ljudnivå och nästan vibrationsfri
  • 2 / 12 liters kapacitet
  • 130 L mjölk per timme
  • Kvalitetsprodukt från Österrike!
  • 2 års tillverkargaranti

Milky Mjölkcentrifuger / mjölkseparator FJ 130 LL - 130 L timkapacitet

Med en effekt på 70 watt klarar denna mjölkcentrifug av att separera 130 liter mjölk per timme i grädde och skummjölk.

Den här lönsamma mjölkcentrifugen FJ 130 LL hjälper dig bekvämt hemma att separera mjölk i grädde och skummjölk. Den är idealisk för privat bruk, halvprofessionella användare men även för hushåll. Som för de flesta enheter av märket Milky står siffran, i det här fallet 130, för kapaciteten per timme. Mjölkcentrifugen FJ 130 LL bearbetar därför upp till 130 liter mjölk per timme. En stark, ny motor utan kol garanterar en ännu längre livslängd. Lysdioder indikerar exakt när mjölktillförseln ska öppnas, vilket ger centrifugen högsta möjliga effektivitet. Det nya styrsystemet garanterar konstant drift vid ca 8500 varv per minut. Motorn bibehåller detta varvtal även vid svängningar i strömförsörjningen.

Mjölk- och grädduttag, inloppskärl och 10 liters helmjölkskärl är tillverkade av lättskött rostfritt stål, som är särskilt hygieniskt och mycket lätt att rengöra. Unika fästkrokar förhindrar att mjölken hälls ut oavsiktligt. Den speciellt balanserade trumman vid 0-punkten och alla delar som kommer i kontakt med mjölk är tillverkade av livsmedelssäker och anodiserad (en film på 14 mikron förhindrar rost) aluminium - lätt att rengöra och hygieniskt. Två olika typer av trumplattor (11 räfflade och 10 släta) förhindrar att plattorna fastnar i varandra.

Med gräddskruven kan gräddans tjocklek justeras till ca 8-12 %, beroende på mjölkkvaliteten. Stabila gummifötter, även lämpliga för bordsmontering, säkerställer vibrationsfri drift.

Milky Mjölkcentrifug på en översikt:

  • Inloppskärl med en kapacitet på 10 liter av rostfritt stål.
  • Utlopp för grädde och skummjölk av rostfritt stål.
  • Unika fästkrokar för mjölkbehållaren
  • Trumman är speciellt balanserad i nollpunkten med två typer av trumplattor.
  • LED-lampan visar den optimala tidpunkten för att starta maskinen.
  • Avbrytare med ljusdiod och vattentät gummikåpa
  • Plasthölje
  • Helt elektronisk styrning
  • Trumman är tillverkad av livsmedelssäker aluminium
  • stabila gummifötter för vibrationsfri drift

Användning:

Kokvad mjölk mellan 30 och 35 grader Celsius lämpar sig bäst för centrifugering. Mjölken skummas med mjölkcentrifugen och den skummade mjölken kan vidareförädlas till ost, ostmassa eller yoghurt eller användas som dryckesmjölk. Beroende på mjölkens fetthalt och inställningen av gräddskruven erhålls mellan 8 och 12 % grädde. För att framställa smör piskas den förkylda grädden i en smörmaskin som är särskilt utformad för detta ändamål.

Tekniska data:

  • Drift Elektrisk
  • Spänning 230 V
  • Effekt 70 W
  • Max. Utgång per timme 130 l/h
  • Min./Max. fyllningsmängd 2 l / 12 l
  • Tjocklek för gräddfil 8 - 12
  • Antal trumplattor 21 (10 platta, 11 med backe)

Mått:

  • Mått artikel 38 x 38 x 54 cm
  • Mått förpackning 40 x 24 x 42 cm
  • Nettovikt 4,5 kg
  • Bruttovikt 5,4 kg

Material:

  • Helmjölk Kärl: Rostfritt stål
  • Inloppskärl: rostfritt stål
  • Utlopp för mjölk och grädde: rostfritt stål
  • Hölje: plast
  • Trumma: Aluminium
  • Trumplatta: Aluminium

Leveransens omfattning:

1x Milky Mjölkcentrifug / mjölkseparator FJ 130 ERR LL, LED-EAR

Ursprung: Österrike
Strömförsörjning: 230 Volt
Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Milky pastöriseringsapparat Eco Mini FJ 15
Milky Mini FJ 15, 230V - Gör din egen ost och yoghurtFörvara mjölk, juice och frukt längre och gör din egen ost hemma.Har du alltid velat pastörisera, göra ost eller yoghurt? Nu kan du göra det enkelt med ECO Mini Pasterurizer från Milky. Den här 15-liters vattenkokaren i rostfritt stål kan även pastörisera och sterilisera frukt, fruktjuicer och liknande. Mini Pasteurizer har utformats fritt enligt mottot "liten men fin". Perfekt för småföretag, direktmarknadsförare och gärna även för privata hushåll.Du ställer helt enkelt in vattentemperaturen (upp till max. 99 °C) beroende på önskad slutprodukt och separat den önskade pastöriserings- eller produktionstiden på den elektroniska kontrollen. Med hjälp av ett värmeelement på 2,8 kW värms till exempel din mjölk från 4 °C till max 90 °C på ca 1 ¼ timme, vilket ger oönskade bakterier ingen chans. Den temperatur som ställs in på elektroniken visar vattentemperaturen och inte medeltemperaturen. Med hjälp av en extra termometer kan du kontrollera mediets temperatur. Enkelt och snabbt.Mini Pasteurizer and Multipurpose Kettle FJ 15 - en världsunik österrikisk kvalitetsprodukt.Milky Eco Mini i en överblick:med tidskontroll och termometervolym på 14 literdubbelväggig liten pastöriseringsapparattemperatur mellan 20°C och 99°Cpastöriserar även frukt eller fruktjuiceGör ost (Morzarella, gräddost) eller yoghurt.Lämplig som ostkittel, yoghurtkittel, pastöriseringsapparat, multifunktionell kittelAnvändning:Fäst utloppsröret med en skruvklämma.Sätt in inloppsröret i hålet i kanten av vattenkokaren.Fyll pastöriseringsapparaten med vatten upp till markeringen "MAX".Fyll mjölkbehållaren och placera den i pastöriseringsmaskinen.Sätt termometern i locket, sätt på det och fäst behållaren med hjälp av fästkroken.Sätt utloppsslangen i diskhon och koppla in kontakten.Temperatur- och tidsinställning för pastörisering (rumstemperatur 22 °C).När värmningsvattnet når den inställda temperaturen håller pastöriseringsapparaten denna temperatur under den inställda tiden.När tiden "0" är uppnådd går pastöriseringsapparaten till stand-by och ger en kort signal.Anslut inloppsslangen till vattenkranen och slå på kallt vatten för att kyla ner mjölken.Efter en tid har mjölken svalnat. Tiden för detta beror på vattentemperaturen.Anmärkning: Med grädde eller grädde menas här alltid söt vispad grädde (vispad grädde). Det finns också gräddfil, som är grädde med tillsatta mjölksyrabakterier. Den har en lätt syrlig smak. Crème fraîche och gräddfil är fettrikare varianter av gräddfil.Tekniska data:Spänning: 230 VKylning: ManuellBruttovikt: 7 kgNettovikt: 6 kgLE-effekt: JaMixer: NejUppvärmning: ElektriskMax. Medeltemperatur: 90 °CTemperaturinställning: 4 - 100 °CTidsinställning: 1 - 999 min.Min./max. fyllningsmängd: 2 l / 14 lMax. Kapacitet: 15 lUppvärmningseffekt: 2,8 kWMaterial: rostfritt stålMått:Mått artikel (LxBxH): 32 x 32 x 52 cmMått på förpackningen (LxBxH): 37 x 37 x 56 cmLeveransens omfattning:1x Milky ECO Mini, ost- och yoghurtkittel FJ 15, 230V.

6 922,52 kr*
st.
Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150-500
Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150 - 500Milky Påfyllningsmaskiner ger jordbrukare professionellt stöd för att förenkla fyllningen av vätskor. Fyllningsmaskinerna Milky är idealiska för direktförsäljning av mejeriprodukter.Mjölk, yoghurt (med frukt), fruktjuicer, tomatpuré och gräddprodukter kan fyllas snabbt och enkelt med vår Milky -maskin. Upp till 600 liter per timme kan fyllas. Fyllning kan göras i burkar, koppar, flaskor, drycker och kartonger.De 2 fyllningscylindrarna möjliggör en individuell justering mellan 150 och 500 ml per fyllningscylinder. Detta innebär att olika mängder kan fyllas per munstycke. Påfyllningskapaciteten beror på volymen av partiet eller densiteten hos den vätska som ska fyllas. Du kan bestämma fyllningshastigheten själv med hjälp av fotpedalen eller automatiskt. Alla delar av fyllningsmaskinen som kommer i kontakt med fyllningsvätskan är tillverkade av livsmedelssäkert rostfritt stål.En överblick:Påfyllning av vätskor i koppar, glas, flaskor + kartongerFyllningsmängd mellan 150 och 500 mlMaximalt antal koppar per timme: 12002 cylindrar - 2 påfyllningsmunstyckenMultifunktionsenhet av rostfritt stålLätt att rengöra & hygieniskPåfyllningshastighet justerbar med fotpedalAnvändning:1. Anslut nätkontakten2. Anslut kompressorn till slangen (6 - 7 bar)3. Ställ in påfyllningsvolymen4. Fyll behållaren med påfyllningsmedium (mjölk, yoghurt, fruktjuice etc.)5. Placera flaskan under påfyllningsmunstycket + tryck kort på fotpedalen för att aktivera maskinen.För enkel rengöring av påfyllningsmaskinen fyller du vatten med icke-aggressivt rengöringsmedel i behållaren, kör igenom maskinen med hjälp av den automatiska funktionen och skölj flera gånger.Tekniska data:Mått: 78 x 41,5 x 24,5 cmTryck: 4 till 6 bar ± 1 %Justering av påfyllningsmängd: 150 - 500 mlPåfyllningscylinder: 2Påfyllningstratt: Ø 39 x 33,5 cmBruttovikt: 60 kgNettovikt: 52 kgMaterial: rostfritt stålMax. Kapacitet behållare: 25 lMax. Kapacitet/timme: 600 l/h, 1.200 kopparVPE: 1 st/pallettPåfyllningshastighet: Automatisk eller fotpedalLeveransens omfattning:1x Milky Påfyllningsmaskin SGF 2 150 - 500Observera: Kompressor med 300 liter/minutledning ingår inte i leveransen, men krävs.

83 725,79 kr*
st.
%
Milky Pastöriseringsmaskin, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF
Milky Pastöriser, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF, 400V Milky multi-purpose kettle FJ 100 PF är en 100-liters kittel i rostfritt stål för ost- och yoghurtproduktion. Dessutom kan den multifunktionella vattenkokaren användas för pastörisering av frukt och fruktjuice, uppvärmning av kalvmjölk, återlikvifiering av honung och produktion av honungsvax. Den multifunktionella vattenkokaren FJ 100 PF är en riktig höjdare för användare från många olika branscher. Vare sig det gäller restauranger, alpina stugor, hotell eller direktförsäljare övertygar FJ 100 PF med sin användarvänlighet och höga kvalitet! Den nya serien av Milky flergångskedlar med unik lågenergieffekt är ett kostnadsbesparande, ekonomiskt system med nya fördelar för användaren. FJ 100 PF är en treväggig vattenkokare i rostfritt stål med en fyllnadskapacitet på 120 liter (rekommenderad max. fyllnadskapacitet 110 L och min. fyllnadskapacitet 30 L), och tack vare sin speciella konstruktion är den unik: Den yttre vattenkokaren är tillverkad i ett stycke, vilket förhindrar problem som orsakas av svetsfogar. Med en väggtjocklek på 2,5 mm ger isoleringskammaren de bästa isoleringsvärdena och förhindrar nästan helt energiförluster genom uppvärmning av ytterväggen. Den 1,2 mm tunna väggtjockleken mellan den andra och tredje kammaren möjliggör å andra sidan en mycket god värmeöverföring av värmebehandlingsvattnets temperatur till mediet och sparar därför energi och uppvärmningskostnader (LE-effekt). För optimal uppvärmning krävs alltså endast ca 30-35 liter vatten. Sensorn för kontroll av vattennivån är mycket hjälpsam och visar meddelandet "Fyll på vatten" om pannan har för lite uppvärmningsvatten (t.ex. på grund av ånga). Om apparaten har en befintlig anslutning till vattenledningen fylls värmevattnet automatiskt på genom att trycka på knappen "RESET". Om vatten försvinner flera gånger utförs ett automatiskt STOPP för att kontrollera orsaken. Den elektroniska värmekontrollen säkerställer att temperaturen på uppvärmningsvattnet alltid är högst 15 °C högre än temperaturen på mediet. Avvikelsen mellan display- och medeltemperaturen är därför högst +/- 1 °C, vilket sparar energi och uppvärmningskostnader (LE-effekt). Med membranenheten kan du elektroniskt styra upp till 4 olika program. Temperaturinställningen ger möjlighet att ställa in upp till 4 temperaturer från 5°C - 94°C, och dessutom kan upp till 4 cykeltider programmeras till 999 minuter. Det är också möjligt att förprogrammera och automatisera flera på varandra följande produktionsprocesser, så att ingen närvaro krävs. Manuellt ingripande är dock möjligt när som helst. I slutet av processen kyls mediet till önskad temperatur med hjälp av automatisk kylning genom vattenutbyte och det förprogrammerade nästa bearbetningssteg startar automatiskt. Den automatiska omröraren arbetar vid 0-104 rpm, säkerställer en jämn uppvärmning av mediet och kan slås på och av när som helst. Ingen ombyggnad är nödvändig för ostproduktion. I slutet av processen släpps den flytande produkten ut via ett stort DN 50-utlopp. Den här golvstående versionen med stabila fötter och lutningsmekanism uppfyller alla krav till ett mycket bra pris-prestandaförhållande. Möjliga användningsområden: Ostkittel Yoghurt kittel Pastöriseringsanläggning Vattenkokare med flera användningsområden En överblick: Treväggig 100-liters multianvändbar vattenkokare med tre väggar Pastörisering, osttillverkning, yoghurttillverkning Underramen är 319 mm hög för bättre hantering Panna, utlopp + underrede av rostfritt stål Extremt bra värmeöverföring från uppvärmningsvatten till medium Effekt av låg energi Enkel hantering via kontrollpanelen eller Milky APP Inställning av 4 produktionsprocesser Automatisk kylning Automatisk omrörare i rostfritt stål Nödstoppsbrytare Överensstämmer med alla hygienstandarder (HACCP). Användning: Ost tillverkas när mjölken blir sur och de fasta beståndsdelarna separeras från vasslen. Det finns olika typer av ost, men tillverkningen av alla ostar är mycket likartad: Beredning: Mjölken pastöriseras, utom när det gäller osttillverkning av råmjölk. Den önskade fetthalten bestäms individuellt genom att tillsätta eller separera grädde. Mjölken koaguleras: löpe eller mjölksyrabakterier (startkulturer) tillsätts till mjölken eller båda kombineras för att koagulera mjölken. Den så kallade ostmassan eller gelén bildas. Ostmassa: När ostmassan har uppnått rätt fasthet skärs den i bitar med en ostharpa. Ju finare ostmassan är, desto mer vassle bildas och desto hårdare blir den färdiga osten. För att mer vassle ska kunna rinna ut värms ostmassan ibland försiktigt i slutet. Formning och pressning: När den önskade konsistensen för den önskade osttypen har uppnåtts fylls osten i de typiska ostformarna. Den återstående vasslen separeras från ostmassan genom formning och pressning. Saltbad: Ett saltbad avlägsnar mer vatten från ostens ytterväggar, vilket främjar bildandet av skorpa, intensifierar smaken och bevarar osten naturligt. Många fasta ostar får också ett skyddande lager av ostvax. Mognadsprocessen utvecklar den arom som är typisk för sorten, men färskost behöver inte mogna. Mognadslagringen beror på osttypen. Beroende på osttypen vänds osten också, borstas, rullas i örter eller behandlas med ädelmögel. Lagring av ost: En idealisk, konstant temperatur och hög luftfuktighet är viktiga för lagring av ost. För kall eller varm lagring och ljus kan skada kvaliteten och smaken. Tekniska data: Material: rostfritt stål Tidsinställning: 1 - 999 min. Kylning: Manuell LE-effekt: Ja Spänning: 400 V Temperaturinställning: 5 - 94 °C Max. Medeltemperatur: 94 °C Värmeeffekt: 6 kW Mått artikel (LxBxH): 82 x 102 x 135 cm Max. Hastighet: 1-104 UPM för mixern Nettovikt: 75 kg Uppvärmning: 6 kW Min./max. kapacitet: 30/110 liter Max. Kapacitet: 110 liter Mått: Mått: 82 x 102 x 135 cm Leveransens omfattning: 1 x Milky Pastör, ost- och yoghurtkittel FJ 100 PF

112 817,05 kr* 113 945,34 kr*
st.
%
Milky Midi Pastöriserare, ost- och yoghurt FJ 30
Milky Midi Pasteuriser, ost- och yoghurtkittel FJ 30, 230V, elektrisk Det är enkelt att bearbeta mejeriprodukter med Milky Midi Pasteuriser FJ 30! Grädde och mjölk kan bearbetas till ost och yoghurt genom pastörisering, men FJ 30 är också populär för att göra frukt och fruktjuicer . Den elektriska pastöriseringsmaskinen med en 30 l stor skål i rostfritt stål gör bearbetningen mycket enkel. Milky Midi pastöriserare och multianvändningskittel kan användas i privata hushåll, i små yrkesområden och inom direktförsäljning. Den praktiska elektroniska styrningen gör det möjligt att ställa in vattentemperaturen (upp till max. 99 °C - beroende på önskad slutprodukt) och den önskade pastöriserings- eller produktionstiden . Värmeelementet på 2,5 kW värmer mjölken till max 90 °C och dödar därmed alla bakterier. Den temperatur som ställs in på elektroniken visar vattentemperaturen, inte medeltemperaturen. Du kontrollerar mediets temperatur med hjälp av en extra termometer . Möjliga användningsområden: Ostkittel Yoghurt kittel Pastöriseringsanläggning Vattenkokare med flera användningsområden En överblick: Multi-purpose vattenkokare 30 L för professionellt bruk och hemmabruk Elektronisk styrning. Individuell inställning av tid och vattentemperatur Medeltemperatur upp till 90° C Återställningsknapp för enkel omstart Isolering av polyuretanform Österrikisk kvalitetsprodukt Användning: Ost tillverkas när mjölken blir sur och de fasta ämnena separeras från vasslen. Det finns olika typer av ost, men tillverkningen av alla ostar är mycket likartad: Beredning: Mjölken pastöriseras, utom när det gäller osttillverkning av råmjölk. Den önskade fetthalten bestäms genom att tillsätta eller separera grädde. Mjölken koaguleras: löpe eller mjölksyrabakterier (startkulturer) tillsätts till mjölken eller båda kombineras för att koagulera mjölken. Den så kallade ostmassan eller gelén bildas. Bearbetning av ostmassa: Så snart ostmassan har uppnått rätt fasthet skärs den upp med en ostharpa. Ju finare ostmassan är, desto mer vassle bildas och desto hårdare blir den färdiga osten. Ibland värms ostmassan försiktigt i slutet så att ännu mer vassle kommer ut. Formning: När den önskade konsistensen för den önskade osttypen har uppnåtts fylls osten i de typiska ostformarna. Den återstående vasslen separeras från ostmassan genom pressning och dränering. Saltbad: Ett saltbad tar bort mer vatten från ostens ytterväggar, vilket främjar bildandet av skorpa, intensifierar smaken och bevarar osten naturligt. Många fasta ostar får också ett skyddande lager av ostvax. Mognadsprocessen utvecklar den arom som är typisk för sorten, men färskost behöver inte mogna. Mognadslagringen beror på osttypen. Beroende på sorten vänds osten också, borstas, rullas i örter eller behandlas till exempel med ädelmögel. Lagring: En idealisk, konstant temperatur och hög luftfuktighet är viktiga för lagring av ost. För kall eller varm lagring och ljus kan skada kvaliteten och smaken. Tekniska data: Uppvärmning: Elektrisk Kylning: Manuell Driftspänning: 230 Volt Spänning: 2,5kW Påfyllningskapacitet min./max: 5 liter / 29 liter Tidsinställning 1 - 999 min Max. Temperatur 90 °C Nettovikt: 7 kg Material: rostfritt stål Mått: Mått: 40 x 40 x 50 cm Leveransens omfattning: 1 x Milky Midi pastöriserare, ost- och yoghurtkittel FJ 30, 230V, elektrisk

12 916,55 kr* 14 091,85 kr*
st.
%
Milky Smörmaskin FJ 32, elektrisk
Milky Smörmaskin FJ 32 / 230 V, elektriskDen elektriska Milky smörmaskinen FJ 32/ 230V för professionell användning! Beroende på gräddtemperaturen och fetthalten i mjölken behöver Milky FJ 32 mellan 20 och 35 minuter för en process. Fyll 6-13 liter grädde i 32-litersbehållaren i rostfritt stål (max. upp till den avtagbara rostfria stålomrörarens omrörningsaxel) och börja kärna.Med det extra stora visningslocket kan du titta på kokningen i lugn och ro. Det automatiska säkerhetsstoppet när plastlocket öppnas under drift förhindrar olyckor. Den flerstegs 370 W, 230V-motorn ger kortare eller längre smörningstider beroende på hastigheten. Med den separata avloppskranen kan man helt enkelt ta bort kärnmjölken i slutet, smöret tvättas i processen och din högkvalitativa produkt är klar. Alla delar i rostfritt stål är tillverkade av livsmedelssäkert rostfritt stål.En överblick:Smörkarvning i 2 hastighetsnivåerKraftfull motor för professionell direktmarknadsföringVisningslucka för kontroll av processenAutomatisk säkerhetsstoppsknappAvtagbar omrörare i rostfritt stålLätt att rengöra och hygieniskAvloppskran i rostfritt stål för kärnmjölkBeroende på fettinnehåll och gräddtemperatur, 20-35 minuter per process.Användning:Det är mycket enkelt att göra smör med smörmaskinen FJ32 frånMilky . Innan du använder Milky smörkokare ska du se till att smörmjölksutloppet i basen på smörkokaren är stängt och att plastlocket sitter stadigt på huset. Tryck försiktigt på locket på höljet. Kontrollera också att gummiproppen sitter i locket innan du börjar använda maskinen.Det är mycket viktigt att förbereda grädden för att göra smör eftersom det kan påverka smörets smak, arom och kvalitet. Använd helst 2-3 dagar gammal grädde som förvaras vid 5-8 °C (sommartid) eller 8-10 °C (vintertid) för att barrikadera grädden. Grädden bearbetas antingen direkt i en smörkvarn eller pastöriseras i en pastöriseringsapparat innan den bearbetas. Det rekommenderas att grädden pastöriseras.Den förkylda grädden värms upp till en temperatur på 12-14 °C. Smörskålens gräddskål får inte fyllas mer än upp till omröraren. Ju längre smörningstiden är, desto bättre är smörkvaliteten. Smöret är klart på 20-35 minuter, beroende på hastigheten.Efter att ha tappat ut kärnmjölken tvättar du smöret med kallt vatten. Om du lämnar utloppskranen öppen kan smöret redan förknådas med maskinen.Därefter knådas smöret i portionsvis med våta händer och tvättas om och om igen tills den sista smörkölen har knådats ur smöret. De enskilda portionerna fylls i en våt smörmodell, det är viktigt att inga lufthål skapas. Smöret kyls sedan ner och kärnas ut ur smörmodellen.Av 100 liter mjölk eller 8-12 liter grädde som erhålls från mjölken får man cirka 4 kg smör och 5-6 liter kärnmjölk.Tekniska data:Driftsätt: ElektriskDriftspänning: 230 voltEffekt: 250 W / 370 WPåfyllningskapacitet min/max: 6 liter / 13 literProcentuell andel smör: 32 - 42Arbetstid per cykel: 20 till 35 minuter.Hastighetsinställningar för omrörare: 70, 140 rpmBruttovikt: 27,1 kgBehållare: rostfritt stål, lock: plastBehållare för grädde: 32 literMått:Mått: 70 x 32 x 46 cmFörpackningens mått: 82 x 33 x 47 cmLeveransens omfattning:1x Milky smörmaskin FJ 32, elektrisk, 230 V

35 247,25 kr* 42 299,05 kr*
st.