Kerbl klätterväska CLIMBER för takmontering i korthet:


Kerbl klätterväska Climber för takfäste - det ännu bättre klätterrep för katter!

Med denna klätterväska från Kerbl kan du erbjuda din katt allt den naturligt behöver, lek, klättring och kloslipning.

Klätterväskan är ett sisalrör fyllt med kuddar som låter din katt släppa ut ånga, vässa klorna på ett naturligt sätt och vid behov klättra till ett högre golv. Din katt kommer att älska det här nya klätteralternativet, eftersom klätterrepets lätta gungande effekt när du klättrar gör att din katt kan uppleva känslan av en svängande gren av ett träd ute i naturen.

Klätteraren klättrar väska Högkvalitativ sisalmatta kan hängas upp i taket med hjälp av fästmaterial, vilket ger katter möjlighet att släppa ut ånga och tillfredsställa sitt behov av att röra sig i nästan alla rum. Alternativt kan klätterväskan även hängas från gallerier eller trappräcken i hus och lägenheter. Katterna har ett lekfullt klätterhjälpmedel till nästa våning, som de säkert kommer att trivas med.

Längden på klätterväskan kan justeras individuellt med ett fästrep. Klätterväskan lämpar sig även för rum med lägre takhöjd, eftersom den lätt kan vikas över i botten. Klätterväskan levereras omonterad. Innan användning behöver du dock bara placera de medföljande fyllnadskuddarna i sisalmattan och stänga den med den insydda dragkedjan. Klätterväskan passar även för vind- och väderskyddade balkonger eller terrasser som ett utmärkt klätterhjälpmedel utomhus till högre våningar. Om du vill ge din katt en paus från sina klätteraktiviteter, kan klätterväskan enkelt tas bort eller demonteras när som helst. Den idealiska klätter- och lekplatsen för alla katter med ett huvud för höjder.

Klätterväska i korthet:

  • För montering i taket
  • Ideal klätterplats för katter att leka och släppa ur
  • Tillverkad av högkvalitativ sisalmatta
  • Fyld med vadderade kuddar
  • Längden kan justeras individuellt med hjälp av ett fästrep
  • Inkl. Fästmaterial för tak
  • Kan enkelt monteras på befintliga skrapstolpar för att utöka klätterområdena
  • Lätt att hänga upp och ta ner med hjälp av krokar
  • Färg: Taupe

Mått:

  • Längd: 240 cm
  • Ø: 16 cm

Leverans omfattning:

1x Kerbl klätterväska Climber
1x fästmaterial för taket

Tillverkare "Kerbl Pet"

Utforska en värld av oändliga möjligheter med Kerbl Pet - det ultimata varumärket för djurälskare!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar olika typer av husdjur, inklusive hundar, katter, smådjur och Fåglar. Vårt mål är att förbättra livet för dina fyrbenta vänner genom att erbjuda en mångsidig och kvalitativ Produktportfölj.

På Kerbl Pet förstår vi att husdjur inte bara är djur; de är källor till glädje och osviklig hängivenhet i våra Liv. Nu är det dags att ge tillbaka den kärlek och omtanke de ger Oss. Steg in i vår värld där du kommer att hitta ett omfattande utbud av premiumprodukter som är utformade för att tillgodose alla dina husdjurs Behov.

Från näringsrik och läcker mat till innovativa leksaker och tillbehör - vi har allt du behöver för ditt husdjurs Hemska. Vår strävan efter kvalitet säkerställer att varje produkt är noggrant utformad för att ge maximal tillfredsställelse och lycka till dina lojala Följeslagare.

Dessutom är vi stolta över vår Hållbarhetssträvan. Många av våra produkter är tillverkade av miljövänliga material, vilket främjar en harmonisk samexistens mellan människor och Djur.

Följ med oss på denna fantastiska resa genom att utforska världen av Kerbl Pet Idag. Låt vår passion för husdjur inspirera dig när du upptäcker den perfekta möjligheten att ge tillbaka till dina älskade Följeslagare. På Kerbl Pet sätter vi dina husdjur främst, för de förtjänar inget annat än det basta!

Egenskaper: Väggmontering
Djurart: Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.