Kerbl hundstol med soltak SEMESTERTOPP i korthet:


Vacation Top hundstol med soltak - slitstark hundsäng för inom- och utomhusbruk

Vacation Top hundstol har ett avtagbart tak och markfrigång och är den perfekta sängen i varma sommartemperaturer.

Utomhushundsängen är väderbeständig och skyddar din hund från värme och kall mark. Hundstolar kan användas både inomhus och utomhus och är en praktisk lösning för en mysig plats för din fyrbenta vän. Denna mysiga hundsäng är gjord avrivtåligt Oxford-material. Det avtagbara taket ger skugga och skyddar mot direkt värme på sommaren. Även mycket lämplig för husdjur kalla dagar eftersom djuret inte ligger direkt på den kalla marken. De halkfria locken garanterar säkerheten.

Vacation Top hundstol i en blick:

  • Tillverkad av rivtåligt Oxford-material
  • För inomhus- och utomhusbruk
  • Lagtagbart tak ger skugga
  • Skyddar mot direkt värme på sommaren
  • För särskilt kalla golv på vintern
  • Snabb och enkel montering och demontering tack vare plug-in-systemet
  • Halkfria kepsar på fötterna

Färg:

  • grå

Storlek (LxBxH):

  • 105 x 86 x 75 cm

Leverans omfattning:

1x Vacation Top hundstol

Tillverkare "Kerbl Pet"

Utforska en värld av oändliga möjligheter med Kerbl Pet - det ultimata varumärket för djurälskare!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar olika typer av husdjur, inklusive hundar, katter, smådjur och Fåglar. Vårt mål är att förbättra livet för dina fyrbenta vänner genom att erbjuda en mångsidig och kvalitativ Produktportfölj.

På Kerbl Pet förstår vi att husdjur inte bara är djur; de är källor till glädje och osviklig hängivenhet i våra Liv. Nu är det dags att ge tillbaka den kärlek och omtanke de ger Oss. Steg in i vår värld där du kommer att hitta ett omfattande utbud av premiumprodukter som är utformade för att tillgodose alla dina husdjurs Behov.

Från näringsrik och läcker mat till innovativa leksaker och tillbehör - vi har allt du behöver för ditt husdjurs Hemska. Vår strävan efter kvalitet säkerställer att varje produkt är noggrant utformad för att ge maximal tillfredsställelse och lycka till dina lojala Följeslagare.

Dessutom är vi stolta över vår Hållbarhetssträvan. Många av våra produkter är tillverkade av miljövänliga material, vilket främjar en harmonisk samexistens mellan människor och Djur.

Följ med oss på denna fantastiska resa genom att utforska världen av Kerbl Pet Idag. Låt vår passion för husdjur inspirera dig när du upptäcker den perfekta möjligheten att ge tillbaka till dina älskade Följeslagare. På Kerbl Pet sätter vi dina husdjur främst, för de förtjänar inget annat än det basta!

Egenskaper: UV-skydd, Vattenavstötande
Djurart: Hund

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.