Calz-o-Phos flytande 5000 ml i korthet:


  • Kalcium och fosfor BoOster
  • För intensiv försörjning efter kalvning och vid höga mjölkavkastningar
  • Innehåller ingen frätande kalciumklorid

Calz-o-Phos Liquid används för att minska risken för klinisk och subklinisk mjölkfeber (parturient paresis). Kalciumpreparatet förebygger kalcium- och fosforbrist på grund av det mycket höga innehållet av tillgängligt kalcium och fosfor (59 g respektive 45 g per flaska) och är dessutom skonsamt för slemhinnorna, eftersom kostprodukten är helt fri från frätande kalciumklorid.

Enkla och stressfria appliceringsalternativ:

1. Matas direkt i munnen med flaskan.
2. Blanda Calz-o-Phos med kraftfodret.
3. I kombination med en uppladdningsdryck efter kalvning.

Utfodringsrekommendation:

Utfodra första flaskan (500 ml) ca 24 timmar före kalvning och andra flaskan (500 ml) direkt efter kalvning.

Vid behov: utfodra tredje flaskan (500 ml) 12 timmar efter kalvning och vid behov utfodra fjärde flaskan (500 ml) 24 timmar efter kalvning.

För kalcium- och fosforförbättring av foderransonen efter veterinär kalciuminfusion: utfodra första flaskan (500 ml) 8-12 timmar efter infusionen och andra flaskan (500 ml) 24 timmar efter infusionen.

Kvalitetsstämpel för foder från Bayerns jordbrukarförbund

Jordbruksföretag som deltar i programmet "Öppna ladugårdsdörrar" får endast använda foder som är försett med A-foderstämpel. Detta garanterar en omfattande fodersäkerhet för dessa gårdar! Agrochemica Quality-produkter är dessutom GMP+- och QS-certifierade.a

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Nötkreatur

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.