Vattningsanläggning för betesmarker 1000 liter i korthet:


  • Betesfår 1000 liter för hästar, ponnyer och nötkreatur
  • Extremt okrossbar och formstabil
  • UV- och frostbeständig
  • Stabil, inåtböjd innerkant
  • Oval form gör det lätt att lasta i skåpbilar
  • Stort avlopp för snabb tömning

Betesdryckstank 1000 liter - drickstank för hästar och nötkreatur.

Tack vare det okrossbara vattentråget finns det alltid färskt och rent vatten tillgängligt för hästar och boskap på utomhusområdet.

Det här robusta vattentråget är tillverkat av ett specialmaterial som är extremt okrossbart och formstabilt. Den genomtänkta konstruktionen gör det lättare att vattna djuren i hagen. Den stabila, inåtböjda innerkanten och den optimerade flottörinställningen förbättrar dessutom regleringen av vattennivån. Vattenanslutningen och flottörventilen, som kan köpas till, är väl skyddade mot djur.

För att förhindra att 1000-liters betesfåran välter kan den förankras i marken (tillbehör ingår inte). Den ovala formen på betestråket gör det lätt att lasta in det i skåpbilar. Trågen kan också staplas och är därför särskilt lätta att transportera. Det stora avloppet gör det möjligt att tömma snabbt och de släta ytorna med avrundade kanter gör det lättare att rengöra eftersom det inte finns några otillgängliga områden.

Betesfåran i en överblick:

  • Extremt okrossbar och formstabil
  • UV- och frostbeständig
  • Stabil, inåtböjd innerkant
  • Den ovala formen gör det lätt att lasta i små transportbilar.
  • Stort avlopp för snabb tömning (utlopp art. 16601 ingår)
  • Vattenanslutningen och flottörventilen är skyddade från djur.
  • Enkel rengöring tack vare släta ytor och rundade kanter - inga otillgängliga områden.
  • Stapelbar
  • Förankring i marken möjlig (tillbehör ingår inte)
  • Lämplig för flottörventil 220P (41 l/min vid 3 bar) och XtraFlo (250 l/min vid 3 bar)
  • NYHET: Ytterligare förstärkt innerkant och optimerad flottörposition för bättre reglering av vattennivån.

Observera: Flottarventilen ingår inte i leveransen.

Kapacitet:

  • 1000 liter

Mått:

  • Mått (L x B x H): 235 x 125 x 58 cm

Leveransens omfattning:

1x betesfår 1000 liter

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Djurart: Häst, Nötkreatur

1 från 1 omdömen

3 från 5 Stjärnor


0%

0%

100%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


16 juni 2021 17:30

Gute Tränke mit Produktionsfehlrt

Gutes Produkt, aber die Tränke hat einen Produktionsfehler am Boden, so etwas sollte der Qualitätssicherung auffallen und nicht ausgeliefert werden. Jetzt haben alle wieder Arbeit bzw. Verdruss, nicht gut

Utloppsventil för badkar och drickare
Utloppsventil för klövsugare eller betesgropUtloppsventilen är lämplig för Kerbl klövsugare samt för dricksgrop S60 med dubbla flöten och betesgrop 223623 + 223624. Det stora utloppet gör det möjligt att snabbt tömma badkar och drickare.

258,45 kr*
st.
Flytventil XtraFlo
Flottarventil XtraFlo - vattennivåindikator för Kerbl BetestråkTillbehör till betestråk 223624 och 223623 för betesmarker för nötkreatur och hästar. Universell flottörventil för små installationsutrymmen och högt flöde. Vattennivån kan ändras med upp till 4 cm tack vare den höj- och sänkbara flottörarmen. Flottarventilen skyddar vattenpumpen eftersom ventilen antingen är helt öppen eller stängd. Flytventil XtraFlo med en överblick: lång livslängd3/4" anslutninghög flödeshastighetPåfyllningskapacitet: 310 l/min vid 5 bar vattentryck, 250 l/min vid 3 bar vattentryck.UV- och korrosionsbeständig

728,57 kr*
st.
Flytventil 220P för S60 Vattenkopp med dubbla flöten
Flottarventil 220 P - för dubbelflottare S60 Den universella flottörventilen kan användas med alla betesdryckare med upp till 14 bar vattentryck. Dricksbassängen S60 är tillverkad av högkvalitativ plast och är lämplig för upp till 40 stora nötkreatur med en volym på 58 liter. Vattenflödet med den här flottörventilen är: 54 l/min vid 5 bar, 41 l/min vid 3 bar, 24 l/min vid 1 bar. En överblick: Lång livslängd3/4" anslutningUV- och korrosionsbeständigVattenflöde: 54 l/min vid 5 bar, 41 l/min vid 3 bar, 24 l/min vid 1 barKan användas med upp till 14 bar vattentryck (med monterat munstycke)

411,24 kr*
Markförankring för betesfår
Markförankring för betesfåranFör attförankra betesfåran för nötkreatur och hästar ordentligt i marken räcker det med en markförankring per sida.

293,71 kr*
st.
Vattningsanläggning för betesmarker 550 liter
Betestränna 550 liter - Betestränna med avlopp för hästar och nötkreatur. Det okrossbara betestråket ger alltid djuren friskt och rent vatten. De rundade kanterna skyddar mot skador och underlättar rengöring. Kerbl betestråg 550 liter är lämpligt för stora betande djur som nötkreatur, hästar och ponnyer. Betestråket är tillverkat av ett speciellt plastmaterial och är därför särskilt okrossbart och formstabilt. Den genomtänkta konstruktionen med den inåtböjda kanten gör det lättare att vattna djuren på betesmarken. Den ovala formen på betesdryckaren gör den lätt att lasta i skåpbilar. Dryckesautomaterna är också stapelbara och därmed särskilt lätta att transportera. Det stora avloppet gör det möjligt att tömma snabbt och de släta ytorna med avrundade kanter gör det lätt att rengöra eftersom det inte finns några otillgängliga områden. Betesfåran i en överblick: extremt okrossbart och formstabilt UV- och frostbeständig stabil, inåtböjd innerkant. oval form gör det lätt att lasta i skåpbilar stort avlopp för snabb tömning (uttag art. 16601 ingår) vattenanslutningen och flottörventilen är skyddade från djur. Enkel rengöring - tack vare de släta ytorna och de rundade kanterna finns det inga otillgängliga ställen. Stapelbar förankring i marken möjlig (tillbehör ingår inte) lämplig för flottörventil 220P (41 l/min vid 3 bar) och XtraFlo (250 l/min vid 3 bar) NYHET: Ytterligare förstärkt innerkant och optimerad flottörposition för bättre reglering av vattennivån. Observera: Flottörventilen ingår inte i leveransen. Kapacitet: 550 liter Storlek: 150 x 115 x 58 cm (L x B x H). Leveransens omfattning: 1x betesfår 550 liter

4 689,45 kr*
st.