Kvadratiskt fodertråg med palissadstängsel 2 x 2 m i korthet:


  • 12 utfodringsplatser
  • Foderställ för hästar och nötkreatur
  • Lämplig för runda och rektangulära balar
  • Höjdjusterbara löparsteg
  • Varmförzinkad

Fyrkantigt höstall med palisad fodergaller - höstall för rundbalar för hästar och boskap.

Hösthållaren med tak ser till att fodret håller sig torrt och inte smutsas ner på marken.

Det fyrkantiga höstället med palisadfodergaller är lämpligt för säker utfodring av hästar och boskap. Tack vare de höjdjusterbara löparna kan hyllan anpassas optimalt till djurens storlek. Den har 12 matningsplatser och 2 sidor kan enkelt öppnas för fyllning. Racket är lämpligt för rundbalar och rektangulära balar med en längd eller diameter på upp till 1,8 m. Den stabila konstruktionen stöds dessutom av två fyrkantiga rörbalkar och har därmed en hög bärförmåga. Hösthållaren är varmförzinkad. Skyddet mot takkanten och trepunktsskyddet gör att djuren inte kan skada sig själva. Tack vare trepunktsfästet kan foderräven flyttas optimalt med traktorn.

En överblick:

  • 12 utfodringsplatser
  • Universellt ställ för hästar och boskap
  • Lämplig för runda och rektangulära balar upp till 1,8 m i längd eller diameter.
  • Mycket robust konstruktion, hög materialtjocklek, 2 fyrkantiga rörbalkar
  • Varmförzinkad
  • 2 sidor kan lätt öppnas för fyllning
  • Höjdjusterbara löparskor (anpassning till djurets storlek).
  • Trepunktsdragning
  • Mycket låga foderförluster
  • Levereras som ett kit inklusive takskyddsskydd runtom, trepunktsbåge.

Mått:

  • Badkarets mått invändigt: ca 2 x 2 m
  • Yttermått: ca 2,12 x 2,12 x 2,5 m (L x B x H)

Leveransens omfattning:

1x fyrkantig fodertråg fodertråg med palisad foderstängsel 2 x 2 m

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Djurart: Häst, Nötkreatur
Material: Galvaniserad

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Fodernät för rundbalar
Foderbesparande nät för rundbalar - för en märkbar foderbesparing i höhyllan. Med ett nät för att spara foder i höhyllan äter djuren långsammare och grundligare, vilket bidrar till en bättre matsmältning. Nätet för rundbalar spänns över fodret eller höbalarna. Detta gör att djuren äter långsammare och mer noggrant. Den lilla maskstorleken stödjer djurens naturliga ätbeteende. Det långsammare foderintaget bidrar till en bättre matsmältning. Nätets kant är förstärkt så att djuren inte kan slita nätet från balen. Ett gummi ingår för ett bättre grepp på höstackan. En översikt över fodernätet: Garanterar grundligare och långsammare ätandeMindre dammbildningArtanpassat foderintagLåg matningsförlustMaterial: knutlös polypropenMaterialets tjocklek: 5 mm Storlekar (LxB): Modell 1: 2,8 x 2,8 m, maskstorlek 10,0 cm.Modell 2: 2,8 x 2,8 m, maskstorlek 4,5 cm.Modell 3: 3,6 x 2,4 m, maskstorlek 10,0 cm.Modell 4: 3,6 x 2,4 m, maskstorlek 4,5 cm. Anmärkning: Baldiameter för modell 1 och modell 2: max. 1,60 m. Leveransens omfattning: 1x foderspridningsnät för rundbalar

1 255,31 kr*
Ram för fodernät
Ram för nät för lagring av foder 1,83 x 1,83 m - för fyrkantiga ställningar. Ramen gör det mycket smidigare att använda foderbesparingsnätet! Den högkvalitativa, galvaniserade ramen garanterar att nätet alltid sitter säkert på plats. Ramen kan enkelt öppnas och stängas och nätet behöver inte dras åt varje gång det fylls. Dessutom sträcker ramen ut fodersparnätet direkt över höet och passaralla fyrkantiga foderställ. En överblick: Galvaniserad ramFör enklare fastsättning av fodernätetBekvämt och snabbt att öppna och stänga Mått: Längd: 1,83 mBredd: 1,83 m Leveransens omfattning: 1x ram för fodersparnät 1,83 x 1,83 mAnmärkning: Fodersparnätet ingår inte i leveransen.

1 055,85 kr*
st.