2x Nötkreatur SuckStop Mueller M i korthet:


  • Särskilt enkel hantering
  • Långsiktig inlärningseffekt
  • Förbättring av djurens välbefinnande

Nötkreatur ögonvårt SugStop Müller.

Den innovativa och nya typen av SuckStop Müller spenare för nötkreatur

är mycket lätt att använda.

Djuren med de nyligen fastsatta ringarna tar upp foder och vatten igen efter en kort tid, eftersom de inte känner någon smärta

.

Djuret använder även napp- och tungdrickare utan problem med SuckStop Müller cattle eye weaners. Detta innebär att det inte finns någon förlust av prestanda i besättningen.

Särskilt lätt att använda:

Det är särskilt lätt att sätta in och ta bort den mjuka ögonen för nötkreatur. Ringen har en viss elasticitet som gör att den kan monteras utan hjälpmedel. Näsan är fäst på ena sidan av näsan och förs in i den andra sidan genom att sträcka ut ringen. Utskotten pekar uppåt.

Långsiktig inlärningseffekt:

Konventionella amningsringar har utåtriktade spikar som irriterar det andra djuret och får det att reagera defensivt. Ett djur med ett starkt sugbehov lär sig inte av denna situation. Situationen är annorlunda med den nya och innovativa SuckStop Müller-avfuktaren med sug av boskap. Detta korrigerar det sugande djuret. De inåtriktade, rundade utskotten trycker in djuret i näsan när det suger på ett annat djur. Denna impuls avbryter handlingen och stoppar missförhållandet. Man kan se en långsiktig inlärningseffekt redan efter några veckor.

Förbättring av djurens välbefinnande:

Den innovativa avmaskinen för boskapsögon fästs utan hjälpmedel. Ringen får inte sitta för hårt och skada nässkiljeväggen.

storlek

:
  • S - för kalvar och unga nötkreatur
  • M - för unga och stora nötkreatur
  • L - för stora nötkreatur

Leveransens omfattning:

  • 2 stycken ögonmjukare för nötkreatur per förpackning.
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: Tyskland
Djurart: Nötkreatur

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


21 februari 2020 10:39

Viehsaugentwöhner SuckStop

Haben zwei Kälber (3 und 4 Monate) entwöhnt und es hat funktioniert (wider Erwarten, da die Entwöhner relativ unauffällig sind). Können wir nur weiterempfehlen.