Hovsko Tubbease S i korthet:


  • Revolutionerande lösning för ett brett spektrum av hovproblem hos hästar
  • Förhindrar inträngning av fukt
  • Den tjocka EVA-sulan minskar trycksmärta
  • Luften kan flyga upp till toppen
  • Det ultimata tillägget till ditt stallapotek

Tubbease Hoof Sock - underlättar tubing av klövarna

Tubbease utvecklades i Nya Zeeland med målet att skapa en andningsbar behandlingssko för problemhovar (t.ex. sulor) hos hästar.

Tubbease hovstrumpor och sulor är utformade för enkel och problemfri användning vid behandling av hästar. Använd mätguiden nedan för att se till att din häst eller ponny får en korrekt och bekväm passform. Fäst enkelt Tubbease på hästens ben med det medföljande kardborrebandet.

Tubbease Hovsockan utformades i Nya Zeeland av en lokal hovslagare och utvecklades av Shoof International Ltd. Andra förseglade omslag och blöta hovstrumpor kan hindra klöven från att andas, vilket i sin tur mjukar upp klöven och hämmar läkningsprocessen. Tubbease PVC-formad hovstrumpa "andas", skyddar och blöter upp den skadade klöven och kan användas snabbt och enkelt utan bandage eller tejp.

Tubbease är det ultimata behandlingshjälpmedlet för en rad olika vanliga klövsjukdomar, inklusive laminit, abscess, slitna tår, tröst, tunna sulor och skadade klövar. Den PVC-formade hovstrumpan gör det möjligt att använda en mängd olika medel och kan också användas över hovförpackningar och bandage för extra skydd och renlighet i våta eller leriga förhållanden.

EVA-sulainlägg (säljs separat) ger ett extra lager komfort för känsliga sulor, lindrar smärta och förlänger livslängden på Tubbease. (Andra specialsulor är under utveckling.) Låt oss erkänna att konventionell behandling av hovproblem kan vara stressande för både häst och hästskötare. Det kan vara svårt, tidskrävande och ohållbart att blötlägga och ta på sig hovstövlar.

Tubbease Ger enkel användning och konsekvent behandling oavsett användarens erfarenhet och förmåga. Den smala, eleganta designen ger en bekväm passform för din häst eller ponny utan att du behöver ta på dig ytterligare bandage eller omslag.

Tubbease är det ultimata tillägget till ditt stabila apotek. Utrusta stallet idag mot hovproblem innan de tar över dig och din häst eller ponny.

Hur man mäter för Tubbease:

Mät bara den största diametern på hästens hovsula (detta kan vara längd eller bredd, beroende på vilken som är längst) och passa in i en av följande Tubbease storlekar. Hovsockan måste sitta så nära klöven som möjligt. Tubbease kan också användas över hästskor. Observera: De mått påTubbease som visas nedan anger den maximala innerdiametern för Tubbease koppen och inte hovens diameter.

Fördelarna med Tubbease:

  • inget varmt och fuktigt klimat i skon, eftersom luften kan flyga uppåt.
  • Den gummibeklädda bottendelen förhindrar på ett tillförlitligt sätt att fukt tränger in och ser samtidigt till att behandlingsvätskan stannar kvar på klöven.
  • klöven behåller sin naturliga styrka tack vare det optimala klimatet i skon
  • En tjock EVA-sula minskar trycksvärtan på hästen (t.ex. vid sulor) och förlänger livslängden på Tubbease.
  • Olika medel kan användas för att behandla abscesser, tröst, klövskador, klövutslag etc. på Tubbease.
  • Tubbease designen är skyddad (NZ 417646)

Viktig anmärkning: Tubbease Hoof Socks ska inte användas permanent och är endast avsedda för kortvarig användning i stallar för drabbade djur.

Användning:

  1. Dra över klöven: När klöven har förberetts eller behandlats, öppna strumpan så brett som möjligt och sätt Tubbease över klöven.
  2. Kontrollera passformen: Kontrollera att Tubbease sitter rätt och dra sedan upp strumpan.
  3. Sätt på remmen: Fäst strumpan med kardborreband med den grova sidan nedåt och se till att det finns ungefär ett fingerbredd utrymme under bandet.
  4. Tillsätt behandlingslösningen: Fyll Tubbease med behandlingslösningen enligt bilden och placera benet i en hink fylld med behandlingsvätskan.

Mått:

  • S: Ø 11,0 cm (rosa)
  • M: Ø 14,5 cm (röd)
  • L: Ø 15,5 cm (blå)
  • XL: Ø 16,5 cm (orange)
  • XXL: Ø 17,5 cm (gul)

Leverans:

1x Tubbease hovstrumpa

Tillverkare "Tubbease"

Tubbease hovsko

Tubbease hovsko är det ultimata behandlingshjälpmedlet för en mängd vanliga hovsjukdomar och Infektioner. Upptäck de många fördelar som Tubbease erbjuder dig och dina Hästar.

Djurart: Häst

1 från 1 omdömen

1 från 5 Stjärnor


0%

0%

0%

0%

100%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


11 juni 2021 19:13

Enttäuschendes Produkt

Der Hufschuh war nach einem Tag auf der Wiese bereits kaputt. Allenfalls für die Box zu empfehlen.

%
Tubbease Tillbehör EVA-sula
Ersättningsartikel för hovskon Tubbease Hästskon Tubbease utvecklades i Nya Zeeland med målet att skapa en andningsbar behandlingssko för problemhovar (t.ex. sulor) hos hästar. De medföljande kardborrebanden gör det möjligt att fästa Tubbease optimalt på hästens ben. Fördelar med Tubbease: Det finns inget varmt och fuktigt klimat inuti skon, eftersom luften kan flyga uppåt.Den gummibeklädda nedre delen förhindrar på ett tillförlitligt sätt att fukt tränger in och ser samtidigt till att behandlingsvätskan stannar kvar på klöven.klöven behåller sin naturliga styrka tack vare det optimala klimatet i skonEn tjock EVA-sula minskar trycksvärtan på hästen (t.ex. vid sulor) och förlänger livslängden på Tubbease.Olika medel kan användas för att behandla abscesser, tröst, klövskador, klövutslag etc. på Tubbease.Tubbease designen är skyddad (NZ 417646) Modell: Ersättningskelband för Tubbease EVA-insats Tubbease S (rosa) EVA-insats Tubbease M (röd) EVA-insats Tubbease L (blå) EVA-insats Tubbease XL (orange)

140,06 kr* 175,10 kr*
%
Tubbease klövskoersättning med kardborreband
Ersättningsartiklar för hovskor Tubbease Ersättningsklister för säker stängning av Tubbease hovskor. Hästskon Tubbease utvecklades på Nya Zeeland med målet att skapa en andningsbar behandlingssko för hästar med problem med hovar (t.ex. sulor). Med de medföljande kardborrebanden kan Tubbease fästas optimalt på hästens ben. Finns i olika färger till respektive matchande storlek. Modell: Ersättningskelband för Tubbease S (rosa)Ersättningskelband för Tubbease M (röd)Ersättningskelband för Tubbease L (blå)Ersättningsklister för Tubbease XL (orange)Ersättningsklister för Tubbease XXL (gul) Leveransens omfattning: 1x ersättande kardborreband

73,47 kr* 87,49 kr*