Kerbl VoleStop-murmeldjurfälla i korthet:


  • Enkel användning
  • Utmärkt slagkraft
  • Fångar från båda växelriktningarna

Kerbl VoleStop-murmeldjurfälla

Volestop-murmeldjursfällan är lätt att använda och unik i sin design. Fällan är extremt pålitlig och har en utmärkt slagkraft för en säker fångst.

Det räcker med några få enkla steg för att sätta ut fällan på några sekunder. Storleken på fällan är så optimalt utformad att det räcker med ett hål på några centimeter. Fällan är lätt att känna igen från utsidan tack vare katthuvudets design. För att förspänna fällan drar du ut fällans röda hals - så länge den är synlig har fällan ännu inte utlösts! Fällan har slagit igen när endast katthuvudet syns utan den röda halsen.

En överblick:

  • Fältmöss och sorkar fångas i båda färdriktningarna.
  • Miljövänlig, återanvändbar och säker för användare och husdjur när den används på rätt sätt.
  • Tillbehörssats bestående av sökpinne och hålpiratör - ingår inte.

Obs: Tillbehörssatsen som består av sökstång och hålslag underlättar arbetet och kan fås separat.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kerbl Tillbehörssats för Vole-fällor VoleStop
Kerbl Tillbehörssats för Volefälla VoleStop (sökstång + hålslagare) Tillbehörssatsen som passar till Kerbl:s sortimentsfälla VoleStop består av en sökstav och en hålpiratör och förenklar arbetet med sortimentsfällan.

174,26 kr*
st.