BUSSE Stigbyglar SAFETY 10 cm i korthet:


  • Säkerhetsbyglar
  • Med sidogummi
  • I par

BUSSE Stigbyglar SÄKERHET

Säkerhetsbyglar fungerar som vanliga byglar, med den extra funktionen att foten inte fastnar i bygeln vid ett fall eller en olycka, utan glider ut ur bygeln så snabbt som möjligt. Detta förhindrar allvarliga olyckor.

Säkerhetsbygeln från BUSSE har en flexiblen på utsidan. Om ryttaren skulle falla skulle gummit lossna och foten skulle inte fastna i stigbygeln. Gummit kan bytas ut vid behov när det är gammalt eller slitet, vilket ger nytt skydd igen.

En överblick:

  • Stigbygel i rostfritt stål av hög kvalitet.
  • med gummiring (lossnar vid fall)
  • med gummiinlägg

Mått:

  • Träffyta: 10 cm, 11 cm, 12 cm.

Leveransens omfattning:

1x BUSSE Stigbyglar SÄKERHET

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

Disciplin: Dressyr, Hoppande, Mångsidighet
Djurart: Häst
Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Ersättningsgummi för säkerhetsbyglar
BUSSE Ersättningsgummi för säkerhetsbyglar Säkerhetsbyglar fungerar som vanliga byglar, med den extra funktionen att foten inte fastnar i bygeln vid ett fall eller en olycka, utan glider ut ur bygeln så snabbt som möjligt. Om en gummiring redan är spröd eller defekt måste den bytas ut. Gummiringen med ögla levereras i par och med ett läderband. Ersättningsgummi BUSSE hakas in i BUSSE byglar SÄKERHET. Du kan cykla igen med en bra känsla och är bättre skyddad om du skulle falla. En överblick: Gummiring för BUSSE SäkerhetsbyglarFör att ersätta en defekt eller trasig gummiringi par Leveransens omfattning: 1x BUSSE ersättningssats för säkerhetsbyglar

105,66 kr*
st.