Stallskopa, byggskopa och foderskål köp online på Agrarzone

En praktisk hink hjälper dig enormt i ditt dagliga arbete i stallet, trädgården, jordbruket eller byggandet. Vare sig det gäller att rensa ladan, transportera djurfoder och trädgårdsavfall eller utfodra djuren - en hink och en foderskål hör hemma i utrustningen i varje jordbrukshushåll.

Stabila hinkar med bärhandtag eller som foderskål med lock, tillverkade av plast eller metall, i olika färger, former och storlekar - Med de olika typerna av Hinkar och Foderhinkar Inom specialbranschen är det svårt att behålla överblicken. Vilken hink underlättar mitt dagliga arbete? Vilken matskål är lämplig för utfodring? På Agrarzone hittar du ett stort utbud av praktiska bygghinkar och stallhinkar samt foderskålar för många lantbruksdjur.

Ergonomiska och robusta hinkar med rejäla bärhandtag är lämpliga för daglig användning. Tack vare de högkvalitativa materialen är våra stallhinkar och foderskålar särskilt hållbara och en trogen följeslagare i vardagen.

Våra hinkar och foderskålar är det rätta för dig ...

  • ... om du letar efter en hink för det dagliga arbetet i stallet, jordbruket, hushållet eller i byggbranschen.
     
  • ... om du måste ta med dig djurfoder till stallet eller betesmarken varje dag.
     
  • ... om du vill försegla ditt djurfoder på ett säkert sätt så att det får lång hållbarhet.
     
  • ... om du letar efter en robust, stabil och konstruktionsskopa som kommer att ge dig många år av utmärkt service.

För att mylla ut stallet eller för att transportera djurfoder eller avfall - Vår Stabil hink lämpar sig särskilt väl för fast arbete, i byggbranschen eller i hushållet. Våra hinkar är tillverkade av material som är lätta att rengöra och utrustade med robusta bärhandtag, och är idealiska för daglig användning.

Optimal utfodring av djur garanteras med våra Foderhinkar är garanterad. Tack vare de ergonomiska rundade formerna och den okrossbara plasten minskar risken för skador vid matning.

Många av våra matskålar kan också utrustas med en Lock för foder kan också monteras. Om dina djur inte klarar av att äta upp hela sin ranson kan foderskålarna stängas säkert med ett foderlock. De praktiska foderlocken säkerställer att skadedjur inte har någon möjlighet att smutsa ner fodret och utsöndra farliga bakterier.

Hitta rätt hink och foderskål med 6 frågor.

Fråga 1: Behöver du en hink för vardagligt arbete i ladugården, trädgården, jordbruket eller byggnadsarbetet?

Behöver du en hink för regelbundet arbete, så bör du välja en särskilt robust och robust stabil hink och bygghink. Lätt att rengöra, lätt att stapla och robusta bärhandtag - våra stallhinkar är idealiska för dagligt stallarbete. Oavsett om du ska mylla, mata djur, trädgårdsarbete eller göra dig av med byggnadsavfall, kommer du att ha glädje av våra stabila hinkar under lång tid tack vare de hållbara materialen och den mycket stabila konstruktionen.

Många av våra stallbehållare har en mätskala, kan stängas med ett lock eller kan fästas på väggen eller på paneler med ett väggfäste . De är tillverkade av hårdplast eller extra mjuk plast, så du kan själv välja vilken form du gillar bäst. Med våra ladugårdshinkar blir det lätt att göra stallarbeten!

Köp stabila skopor och byggskopor på Agrarzone:

Fråga 2: Vill du skruva fast din stabila hink och bygghink på väggen eller hänga den utomhus?

Många av våra Stallhink med 12 liter kan också användas som fodertråg eller vattentråg. Med en praktiskt väggfäste Du kan fästa hinken på väggen i djurhuset. Våra bygghinkar är också praktiska att använda utomhus på betesmarkspaneler. Tack vare upphängningsmöjligheten förblir djurfodret fritt från smuts och djuren kan inte välta vattenhinken.

Köp väggfäste för hinkar på Agrarzone:

Fråga 3: Måste du regelbundet transportera gräsklipp, hö, halm, löv etc.?

Då behöver du en stabil bärkasse med stor volym som du bekvämt kan transportera det skrymmande gröna avfallet med. Vår praktiska Bärkassar för stallet finns i 120 och 270 liter och lämpar sig till exempel för hö, halm, löv och gräsklipp. En mångsidig bärkasse för stall, gård och trädgård och idealisk för att öka fyllnadsvolymen i skottkärror. Bärkassar för stallet är mycket robusta, rivningsbeständiga och kan vikas ihop och stuvas undan efter användning för att spara utrymme.

Köp en bärkasse till stallet på Agrarzone:

Fråga 4: Har du ingen vattenanslutning i ditt stall, på din gård, i din byggnad eller i din trädgård?

H2gObag vattenbehållare för lagring och transport av vatten är enkel, praktisk och flexibel tillämpbar. H2gObag är en stor vattenpåse som kan sättas in i en skottkärra för att transportera upp till 80 liter vatten. Vattentanken är idealisk där en vattenslang inte räcker till, t.ex. i stallet, trädgården, jordbruket, byggbranschen osv. Placera bara mattan i skottkärran, fyll den med vatten, transportera den till önskad plats och häll ut den eller fyll en hink.

Fråga 5: Behöver du en matningsskål för den dagliga skötseln av dina djur?

Foderbrickor för stallet finns i olika utföranden, former, storlekar och av olika material. Att välja rätt Matningsskål för stallet bör du vara tillräckligt informerad om dina djurs matvanor. Detta bestämmer sedan storlek, form och fästmöjligheter för foderhinken.

Vår Matningsskål foderautomater är optimalt anpassade för utfodring av djur. Foderhinkarna är tillverkade av slagtålig och temperaturoberoende plast och är mycket hållbara och robusta. Tack vare de ergonomiska rundade formerna minskar risken för skador vid matning.

För hästar och ponnyer har vi en hopfällbar och därför lätt att stuva undan. Foderpåse tillverkad av robust nylon i vårt sortiment. Nätgallret i höjd med näsborrarna säkerställer optimal luftcirkulation i fodret. Den justerbara nackremmen gör att flexible feedbag kan hängas direkt på hästen. Vår BUSSE Foderpåse för hästar och ponnyer är idealisk för resor och för att portionera foder till beteshästar.

Fråga 6: Behöver du en förvaringsanläggning för din djurmat?

För att du ska kunna förvara fodret längre kan du köpa ett matchande foderlock till många av våra foderskålar. Tack vare den praktiska Matningsskydd djurfodret inte förorenas av ohyra och insekter, som i sin tur kan överföra sjukdomar till djuren.

Dessa tillbehör underlättar dina stallarbeten:

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon orsak. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.