ZEISS viltkamera Secacam 5 i korthet:


ZEISS Secacam 5 viltkamera: Den kompakta och kraftfulla observatören för ditt område

ZEISS Secacam 5 viltkamera är din ideala partner för att observera vilda djur och natur. Den ger detaljerade och högkontrastbilder som ger dig en djupare inblick i ditt område. Tack vare infrarödblixten med 60 svarta LED-lampor och den extremt ljuskänsliga fotosensorn är skarpa och perfekt belysta foton och videor inga problem även i totalt mörker.

Toppklassig ZEISS bildkvalitet både dag och natt

Med hjälp av ZEISS Secacam 5 kommer du att se varje rörelse i terrängen mer detaljerat och kontrastrikt än någonsin tidigare - oavsett om det är dag eller natt. Den inkluderar en enastående ZEISS bildkvalitet som levererar klara och lysande bilder, även i mörker eller dåliga ljusförhållanden.

Klar att användas inom fem minuter

För att driftsätta ZEISS Secacam 5 behöver du inte någon speciell kunskap eller mycket tid. Kameran är utrustad med ett multi-roaming SIM-kort och ett 32 GB minneskort, samt åtta laddade LR6 (AA) batterier. Detta gör att du kan börja observera naturen direkt.

Omfattande nätverkstäckning i Europa*

Den moderna LTE-modulen med integrerat multi-roaming SIM-kort loggar automatiskt in på det bästa tillgängliga nätverket på installationsplatsen. Detta gör kameran användbar i 35 länder, inklusive Schweiz, Norge och Storbritannien - utan extra kostnad.

Pålitlig app-anslutning

Med ZEISS Secacam-appen kan du enkelt hantera din viltkamera och dela dina inspelningar med dina kontakter. Kontrollera viktig information som batteristatus, kamerans plats på en karta, eller se dina vackraste inspelningar i galleriet.

Slitstark i naturen

ZEISS Secacam 5 viltkamera visar sin förstklassiga kvalitet särskilt i de tuffaste förhållandena. Den noggranna tätningen skyddar kameran mot vatten och det robusta höljet kan till och med stå emot kraftigt regn och hagel. Inte ens värme och snöfall kan påverka viltkamerans funktionalitet.

Snabb reaktionstid

Den högkänsliga rörelsesensorn i ZEISS Secacam upptäcker djurens rörelser exakt. Den snabba svar- eller avtryckstiden (< 0.35 ~ 0.45 sekunder) säkerställer minimal rörelseoskärpa och enkel respons. Blixten, som är osynlig för både djur och människor, justeras automatiskt under avtryckning för att förhindra överexponering och minimera strömförbrukningen.

Liten och kompakt

Tack vare dess lilla storlek och lätta vikt är ZEISS Secacam 5 ett flexibelt hjälpmedel vid jakt. Den kan lätt transporteras och användas flexibelt - även på mindre objekt.

Europeiska dataskyddsstandarder

Programvaran som utvecklats i Tyskland är kärnan i ZEISS Secacams. Intuitiva användargränssnitt, avancerade funktioner och sömlös anslutning gör din ZEISS viltkamera till en verkligt exceptionell upplevelse. Alla dina data lagras i vår egen ZEISS molnteknik och är föremål för strikta EU-dataskyddsregler. Dina personuppgifter och kameradata är därför väl skyddade mot obehörig åtkomst eller missbruk.

Tekniska data:

  • Produkttyp: Viltkamera
  • Vikt (utan batterier): 320 g
  • Driftstemperatur: −20°C till +55°C
  • Reaktionstid: <0.35 ~ 0.45 s
  • Blixtavstånd: ~30 m
  • Sensortyp: CMOS
  • Sensorupplösning: 5 MP (upp till 12 MP interpolerad)
  • Anslutningar: USB-C
  • Strömförsörjning: 8 x Batterier/ uppladdningsbara batterier Typ LR6 (AA)
  • Lagringsalternativ: SD- eller SDHC-kort upp till 32GB
  • Mobilnätverk (Multi-Roaming-SIM): LTE (4G)
  • Längd x bredd x höjd: 130 x 100 x 70 mm
  • Synfält: 60°
  • Antal LED-lampor | Blixttyp: 60 x Svarta LED | 940 nM
  • Detektionsområde: upp till 25 m (beroende på objektstorlek och temperaturskillnad)
  • Skärmstorlek: 2.40"
  • Skärmtyp: TFT-LCD
  • Överföringsprotokoll: HTTPS
  • Platsöverföring (vid insättning av enheten): GPS

Leveransomfattning:

1x ZEISS Secacam 5 viltkamera

FAQ

Är viltkameran vattentät?
Ja, ZEISS viltkamera är noggrant förseglad och det robusta höljet kan till och med stå emot kraftigt regn och hagel.

Kan jag använda kameran hela året runt?
Ja, kameran är designad för att fungera vid temperaturer från -20°C till +55°C och är därför redo att användas året runt.

Hur kopplar jag min kamera till ZEISS Secacam-appen?
Ange helt enkelt aktiveringskoden som följer med kameran i appen för att koppla samman de två enheterna.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Metallhölje för Secacam 5
Förbättra säkerheten för din ZEISS Secacam 5 med vårt skräddarsydda metallfodral Våra metallhöljen till ZEISS Secacam 5 tjänar inte bara till att skydda din kamera från stöld och skador på egendom, utan också för att öka livslängden på din kamera. Med exakta utskärningar för linsen, den infraröda sensorn och de svarta LED-fälten påverkas inte inspelningskvaliteten. Våra robusta fodral erbjuder förstklassigt skydd mot regn, stänkvatten, damm och smuts, vilket gör dem idealiska för utomhusbruk. De är gjorda av slitstark metall som garanterar din enhets livslängd och tillförlitlighet. Enkel och säker installation underlättas av två standardstativgängöppningar på baksidan. Fäst enkelt kamerorna på träd eller andra föremål med stativfästen och säkra dem med ett standardkabellås genom öglorna på baksidan. Översikt: Anpassat metallfodral för ZEISS Secacam 5 Förstklassigt skydd mot regn, stänkvatten, damm och smuts Säker och enkel installation Robust och hållbart Tekniska data: 81 x 125 x 133 mm (3,2 x 4,9 x 5,2 tum) Leverans omfattning: 1x metallhölje för Secacam 5 Vanliga frågor Påverkar metallhöljet kamerans inspelningskvalitet? Nej, tack vare exakta utskärningar för linsen, infraröd sensor och LED-fält påverkas inte inspelningskvaliteten. Hur installerar jag metallhöljet på min ZEISS Secacam 5? Du kan enkelt fästa fodralet på ett träd eller annat föremål med hjälp av de två standardstativgängöppningarna på baksidan och sedan säkra det med ett standardkabellås.

699,69 kr*