Kerbl Vitamin Shampoo för hundar 200 ml i korthet:


Vitamin schampo för hundar 200 ml - Intensivvård för en frisk och glänsande päls

vitaminchampo för hundar uppfyller en viktig funktion: det säkerställer intensiv rengöring och underhåll av hundens päls. Genom att använda detta schampo frigörs din hund från smuts och förorening, vilket leder till ett friskare och lyckligare husdjur.

Det speciella med vitaminschampot för hundar är dess förmåga att regenerera den stressade päls. Den är rik på vitaminer och viktiga näringsämnen som hjälper till att stärka din hunds päls och att förnya sin naturliga struktur och glans. Med sin regelbundna användning blir din hunds päls mjuk och glänsande.

Vitaminschampot för hundar är särskilt lämpligt för hundägare som vill optimalt underhålla och skydda pälsen hos sina fyra -varade vänner. Det är lämpligt för alla hundraser och kan användas oavsett pälsens längd.

Översikt:

  • Intensiv rengöringsfunktion
  • Regenererad stressad päls
  • gör pälsen mjuk och glänsande

Tekniska data:

  • Innehåll: 200 ml
  • Material: flytande schampo

leveransomfång:

1x vitamin schampo för hundar 200 ml

faq

Vilka är de speciella egenskaperna i vitaminchampot för hundar?
Vitaminchampot för hundar erbjuder intensiv rengöring och regenererad stressad päls. Den är rik på vitaminer och näringsämnen som gör din hunds päls mjukare och glänsande.

för vem är vitaminchampot för hundar särskilt lämpliga?
Vitaminchampot för hundar är särskilt lämpligt för hundägare som vill optimalt underhålla och skydda sina hundars päls. Det är lämpligt för alla hundraser och pälslängder.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.