AirBuddex Varmlufts kalvavhorning i korthet:


Hot Air Horn AirBuddex utan gaspatroner - Mild och effektiv nedbrytning

Hot Air -Air -Horn Airbuddex utan gaspatroner är en innovativ nyhet i Kerbl -huset, som, till skillnad från konventionella entusiaster, öde hornsystemen med varm luft. Detta tillvägagångssätt gör applikationen enkel och särskilt försiktigt för kalven, vilket gör den idealisk för jordbrukare och nötkreaturuppfödare som letar efter en effektiv och human debiteringsmetod.

Hot Air Horn AirBuddex garanterar Utmärkt abortuös framgång av platt öde och en kort appliceringstid på endast 2 x 10 sekunder per hornmetod. Den icke-invasiva och skonsamma applikationen stöds av en mycket kort uppvärmningstid på cirka 60 sekunder, vilket innebär att enheten är klar för användning omedelbart.

Förutom den höga funktionaliteten, poängslurar Hot Air Horn Airbuddex också med sin ergonomiska design och en idealisk viktfördelning. Den pålitliga, automatiska piezo -tändningen säkerställer säker tillämpning. Det rekommenderas att utföra UNEARN inom de första två veckorna av livet, men senast den tredje veckan i livet för att minimera risken för komplikationer.

Översikt:

  • Effektiv exploateringsframgång genom omfattande öde
  • Mild, icke-invasiv applikation
  • Kort uppvärmningstid, omedelbart redo för drift
  • Ergonomisk design med idealisk viktfördelning
  • Pålitlig, automatisk tändning

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • Uppvärmningstid: ca 60 sekunder
  • Ansökningstid: 2 x 10 sekunder per hornstrategi
  • Dimensioner: 31 x 22 cm
  • Vikt: Lätt för optimal hantering
  • Garanti: 2 år

leveransomfång:

1x Hot Air Horn AirBuddex utan gaspatroner

faq

Vilka är fördelarna med Hot Air Horn AirBuddex?
Hot Air Horn AirBuddex erbjuder utmärkt försämringssucces genom platt öde och en kort tillämpningstid. Den icke-invasiva tillämpningen är särskilt skonsam för kalven. Enheten har en mycket kort uppvärmningstid och är omedelbart redo för användning. Dessutom erbjuder den en ergonomisk design med idealisk viktfördelning och pålitlig, automatisk tändning.

för vem är Hot Air Horn AirBuddex särskilt lämplig?
Hot Air Horn Airbuddex är särskilt lämplig för jordbrukare och nötkreaturuppfödare som letar efter en effektiv och human metod för aborturation. Applikationen rekommenderas inom de första två veckorna av kalven för att minimera risken för komplikationer.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.