Hästar hängande leksak zebra i korthet:


Hästleksaker Zebra - Underhållande och säker anställning för hästar

hästleksaken Zebra är en utmärkt distraktion för hästar i lådan eller under tider begränsad rörelse. Denna leksak är fylld med naturliga fibrer och inneslutna med ett motståndskraftigt mockskydd och erbjuder en säker och underhållande anställning, särskilt för föl.

hästleksaken Zebra fungerar som idealiskt anställningsmaterial och hjälper till att bekämpa tristess hos hästar. Dess plana design med integrerade rep främjade hästens stycket. Den är utrustad med ett stabilt rep för att hänga, vilket möjliggör enkel fästning.

Zebra Horse Toy är särskilt lämplig för hästägare som letar efter en säker och effektiv lösning för att använda sina hästar i stallen. Även om leksaken är motståndskraftig kan den riva med omfattande spel.

Översikt:

  • fungerar som ett idealiskt anställningsmaterial för tristess
  • Högkvalitativ mocka och fyllning från naturliga kokosfibrer
  • Flat design med integrerade rep främjar stycket instinkt
  • Enkel fästning tack vare den stabila hängande kabeln

Tekniska data:

  • Material: Mocka och fyllning av naturliga kokosfibrer
  • Design: Flat design med integrerade rep
  • Fästning: Med stabilt rep för att hänga
  • Storlek: 40 cm

leveransomfång:

1x hästleksaker zebra

faq

Vilka är fördelarna med Zebra Horse Toy?
Zebra Horse Toy fungerar som ett idealiskt anställningsmaterial och hjälper till att bekämpa tristess hos hästar. Med sitt resistenta mockskydd och fyllning av naturliga kokosfibrer är det både hållbart och säkert för din häst. Dessutom främjar den plana designen med integrerade rep pjässinstinktet för hästar.

för vem är Zebra Horse Toy särskilt lämplig?
Zebra Horse Toy är särskilt lämplig för hästägare som letar efter säker och effektiv distraktion för sina hästar i stallen, särskilt under tider begränsad rörelse. Det är också ett utmärkt alternativ för unga föl.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.