Hängande hästleksak med blad i korthet:


Horse Toy Lama - Din lösning på tristess i stabila

hästleksaken lama är en leksak fylld med naturliga fibrer, som tjänar särskilt för att distrahera hästar i lådan eller i tider med begränsad rörelse. Med en högkvalitet, resistent mockskydd och en fyllning av naturliga kokosfibrer är denna leksak både hållbar och säker för din häst.

Denna produkt är ett idealiskt anställningsmaterial mot tristess och är idealisk för föl. Den plana designen med integrerade rep främjar stycket instinkt och håller din häst upptagen i timmar. Dessutom är den utrustad med ett stabilt rep för att hänga, vilket underlättar installationen och erbjuder ytterligare kul.

Med sin robusta konstruktion och sin tilltalande design är Lama Horse Toy särskilt lämplig för hästägare som letar efter ett säkert och underhållande sätt att anställa sin häst i stallen. Observera: Om spelet är omfattande kan leksaken riva.

Översikt:

  • Idealiskt anställningsmaterial för tristess för hästar
  • Högkvalitativ mocka och fyllning från naturliga kokosfibrer
  • Byggda -i rep främjar stycket instinkt
  • Med stabilt rep för att hänga
  • Lätt att installera

Tekniska data:

  • Material: Mocka och fyllning av naturliga kokosfibrer
  • Design: Flat design med integrerade rep
  • Suspension: Stabilt rep för att hänga
  • Storlek: 40 cm

leveransomfång:

1x hästleksaker

faq

Vilka är fördelarna med Lama Horse Toy?
Lama Horse Toy är ett idealiskt anställningsmaterial för att förhindra tristess hos hästar. Den har ett högkvalitets mockskydd och en fyllning av naturliga kokosfibrer, som är både hållbara och säkert för din häst. Med inbyggda rep och ett stabilt hängande rep främjar det spelinstinktet och är lätt att installera.

för vem är hästleksaken lama?
Lama Horse Toy är särskilt lämplig för hästägare som letar efter ett säkert och underhållande sätt att anställa sin häst i stallen. Det är särskilt effektivt för föl och hästar i tider med begränsad rörelse.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.