Climber mini klätterväska 20x20x100 cm i korthet:


Klättringssäck Climber Mini 20X20X100 CM - En interaktiv spel och vårdpåse för din katt

klättringssäcken klättrare mini har funktionen att erbjuda din katt en unik och interaktiv möjlighet att spela, klo tassar och klättring. Den är fäst vid väggen och erbjuder således ett vertikalt lekområde som är i höjd för att vara den naturliga lutningen för din katt,

Klättringspåsen består av en sisalmatta med hög kvalitet som erbjuder en utmärkt yta för repor och är fylld med en vadderad kudde för att uppröra ditt husdjur för att leka och klättra. Det levereras med nödvändig vinkel- och monteringsmaterial för väggfästning och kan också lätt hängas upp och ner med en krok.

Klättringssäcken Climber Mini är idealisk för kattägare som vill erbjuda sina fluffiga vänner ett extra jobb och träningsmöjligheter i deras befintliga spel- och avkopplingssektor. Det är särskilt användbart i lägenheter där torget är begränsat eftersom det använder det vertikala utrymmet.

Översikt:

  • Väggfäste för vertikalt spel och klättring
  • Sisalmatta av hög kvalitet för kloomsorg
  • Watted kudde för komfort
  • Lätt att umgås och umgås

Tekniska data:

  • Dimensioner: 20 x 20 x 100 cm
  • Klättringssäckdimensioner: Ø 25 cm x 100 cm
  • Material: sisal matta, tyg

leveransomfång:

1x klättringssäck Klättrare mini 20x20x100 cm inklusive vinkel- och monteringsmaterial för väggfäste

faq

Vilka är specialfunktionerna i klättringssäcken klättrare mini?
Klättringssäcken klättrare mini är fäst vid väggen och erbjuder din katt en möjlighet att spela och kloomsorg. Den består av en högkvalitativ sisalmatta fylld med en vadderad kudde och kan lätt hängas upp och ner.

Hur installeras klättring Bag Climber Mini?
Klättringspåsen klättrar mini är fäst vid väggen. Det nödvändiga vinkel- och monteringsmaterialet ingår.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.