Klösbräda för inomhuskatt Katzenburg 37x37x30 cm med kudde i korthet:


Katzenburg 37x37x30 cm med kuddar - den perfekta kudda platsen för din katt

Katzenburg fungerar som en mysig reträtt för din katt. Dess funktion är att erbjuda en säker och mysig plats där din katt kan vila, koppla av och sova. Det erbjuder hennes katt sitt eget lilla utrymme i hennes hus, där hon känner sig bekväm och säker.

Katzenburg har två sidoöppningar som gör att din katt är enkel åtkomst. Den är gjord av plywood med en fanerbeläggning som lätt kan rengöras. Den avtagbara kudden på den liggande ytan säkerställer ytterligare komfort och är handtvättbar. Dessutom är kattslottet lätt att montera eftersom det levereras i ett demonterat tillstånd och endast kräver enkel plug -in -montering.

För alla kattägare som vill erbjuda sina husdjur en privat och mysig plats är Katzenburg det idealiska valet. Oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus, passar Cat Castle perfekt med alla livsmiljöer.

Översikt:

  • Två sidoöppningar
  • Plywood med fanerbeläggning
  • Avtagbar, manuell kudde
  • Enkel plug -in -montering

Tekniska data:

  • Dimensioner: 37 x 37 x 30 cm
  • Material: plywood, faner
  • Kuddstorlek: 34 x 34 cm

leveransomfång:

1x Katzenburg 37x37x30 cm med kuddar

faq

Vad är materialet i Katzenburg?
Katzenburg är gjord av plywood med en fanerbeläggning, vilket gör den robust och lätt att rengöra.

Vad är församlingen i Katzenburg?
Katzenburg levereras uppdelat och kan enkelt monteras genom fast.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.