Klösbräda för katt Boon kartong 22,4x26x26 cm i korthet:


Cat Scratching Board Boon Cardboard 22.4x26x26 cm - Den perfekta spel- och skrappartnern för din katt

Cat Scratch Board Boon Cardboard har den underbara funktionen att erbjuda din katt en rolig och säker plats att spela och skrapa. Det uppfyller det naturliga behovet av hennes katt för att skärpa sina klor och har samtidigt en interaktiv spelupplevelse.

Detta skrapskiva är gjord av robust och hållbart men lätt material. Den är utrustad med plastbollar med klockor som stimulerar spel och repor. Dessutom levereras produkten med en separat kattväska som lockar din kattens uppmärksamhet ännu mer. Produkten är dekorerad med en dekorativ tryckgrafik som ser bra ut i varje rum.

Cat Scratch Board Boon Cardboard är det perfekta valet för kattägare som vill erbjuda sina katter ett hälsosamt och underhållande alternativ till skrapmöbler. Det är också ett bra alternativ för miljömedvetna husdjursägare eftersom det är gjord av återvinningsbart korrugerat kartongmaterial.

Översikt:

  • Plastbollar med klockor
  • Separter Catnip Bag
  • Hållbart och lätt material
  • Dekorativt tryckgrafik
  • Återvinningsbart korrugerat kartongmaterial

Tekniska data:

  • Dimensioner: 22,4 x 26 x 26 cm
  • Material: Återvinningsbart korrugerat kartongmaterial

leveransomfång:

1x Cat Scratch Board Boon Cardboard 22.4x26x26 cm

faq

Från vilket material tillverkas Cat Scratch Board Boon -kartong?
Cat Scratch Board Boon Cardboard är tillverkad av robust och hållbar men lätt återvinningsbar korrugerad kartongmaterial.

Vilka ytterligare element ingår i Cat Scratch Board Boon -kartong?
Cat Scratch Board Boon -kartong har plastbollar med klockor för ytterligare kul och kommer med en separat kattväska som lockar din katts uppmärksamhet.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.