Fönster kennel Filzino 70x26x26 cm i korthet:


fönsterbädd Filzino 70x26x26 cm - mysig synvinkel för din katt

fönsterbädd Filzino uppfyller en unik funktion genom att erbjuda din katt en mysig utsiktspunkt som möjliggör en underbar panoramautsikt. Det erbjuder din katt en ökad kaj som hjälper henne att övervaka hennes omgivningar och samtidigt ge en bekväm viloplats.

Filzino -fönsterbädden kännetecknas av dess speciella fästmekanism. Med sugkoppar kan det enkelt fästas på fönster med dubbelglas eller isolerande glas. Den innehåller också en separat inre kudde (30 x 18 cm) som erbjuder ytterligare komfort för din katt. Tillverkad av filt, denna säng erbjuder en bekväm och varm yta för din katt.

Filzino -fönsterbädden är idealisk för alla kattägare som vill erbjuda sina katter en unik och mysig plats för vila och observation utan att dra nytta av värdefull golvyta. Tack vare sin kompakta storlek passar den perfekt i alla rum.

Översikt:

  • Sugfästning för Windows
  • inklusive separata inre kuddar
  • Från bekvämt filtmaterial
  • Kompaktstorlek

Tekniska data:

  • Dimensioner: 70 x 26 x 26 cm
  • Inre kuddedimensioner: 30 x 18 cm
  • Material: filt

leveransomfång:

1x fönsterbädd Filzino 70x26x26 cm

faq

Hur är filzino -fönsterbädd bifogad?
Filzino -fönsterbädden är fäst med sugkoppar på fönster med dubbelglas eller isolerande glas.

Finns det ytterligare komfortelement i Filzino -fönsterbädd?
Ja, Filzino -fönsterbädden innehåller en separat inre kudde som erbjuder ytterligare komfort för din katt.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.