Sisal-klösmatta för handtag 66x25 cm i korthet:


Scratch Mat för dörrhandtag gjorda av sisal, 66x25 cm - effektivt skydd för dina möbler och optimal rep för katter

Den skrapmattan för dörrhandtag gjorda av sisal erbjuder dina katter en lämplig yta för repor och lek, samtidigt som du skyddar dina möbler och mattor från eventuella skador. Denna produkt är idealisk för att skrapa det naturliga behovet hos din katt och bidrar samtidigt till skyddet av ditt hus.

Denna repmatta har en speciell Sisal Scratch -yta, som är idealisk för de skarpa klorna på din katt på grund av dess robusthet och hållbarhet. Dessutom är den utrustad med en fästningsladd för dörrhandtaget och en leksakfjäder som erbjuder ett extra incitament för att spela och interaktion mellan din katt.

Produkten är perfekt för kattägare som vill erbjuda sina husdjur ett sätt att spela och skrapa, samtidigt som du skyddar bostadsområdet. Med sina kompakta dimensioner är det idealiskt för lägenheter och mindre rum.

Översikt:

  • Sisal skrapyta
  • Inklusive fästen och Toy Spring
  • Skyddar möbler och mattor
  • Kompaktstorlek

Tekniska data:

  • Dimensioner: 66 x 25 cm
  • Material: Sisal

leveransomfång:

1x skrapmatta för dörrhandtag gjord av sisal, 66x25 cm

faq

Vilket material används för repmattan för dörrhandtag från Sisal?
Skrapmattan för dörrhandtag av sisal består av starkt och hållbart sisalmaterial, som är idealiskt för klorna på din katt.

Vilka ytterligare komponenter ingår i skrapmattan för dörrhandtag från sisal?
Skrapmattan för dörrhandtag från Sisal kommer med en fästningsladd för dörrhandtaget och en leksakfjäder som erbjuder ytterligare kul och interaktion för din katt.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.