Klösbräda för katter Ovalo 52x31x8,5 cm i korthet:


Cat Scratching Board Ovalo, 52x31x8.5cm - Interaktiv underhållning och vård för din katt

Cat Scratch Board Ovalo är en multifunktionell leksak som inte bara hjälper din katt att leva ut sina naturliga skrapsinstinkter, utan också underhåller dem i timmar. De inbyggda plastbollarna med klockor ber din katt att leka och skrapa och hjälpa till att främja din fysiska och mentala hälsa.

Skrapbrädan kommer med en separat kattväska, den tilltalande doften som din katt fortsätter att spela för spelet. Oavsett temperament och aktivitetsnivå hos din katt är detta skrapkort ett bra sätt att lindra tristess och undvika förstörande beteende.

Trots dess lätthet är skrapbrädan robust och hållbar, tillverkad av återvinningsbar korrugerad kartong. Med sitt dekorativa avtryck passar det stilfullt med alla möbler.

Översikt:

  • Plastbollar med klockor för stimulering
  • Separter catnip -väskor inkluderade
  • Tillverkad av ljus, robust och hållbart material
  • Dekorativt avtryck
  • Material: Återvinningsbar korrugerad kartong

Tekniska data:

  • Storlek: 52x31x8,5 cm
  • Material: Återvinningsbar korrugerad kartong

leveransomfång:

1x Cat Scratch Board Ovalo, 52x31x8.5cm

faq

Hur kan det medföljande kattnipet användas?
Catnipväskan innehåller ett naturligt ämne som de flesta katter älskar. Strö bara innehållet i påsen på skrapbrädan för att stimulera din katt att spela.

Från vilket material tillverkas Cat Scratch Board Ovalo?
Cat Scratch Board Ovalo är tillverkad av återvinningsbar korrugerad kartong, ett lätt men robust och hållbart material.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.