Klösbräda för katt Marie 41,5x33 cm i korthet:


Scratch Board Marie 41.5x33cm - spel och kul för din katt

Scratch Board Marie är mer än bara en repa för din katt. Utöver sin huvudfunktion hjälper det att hålla din katt tassar friska och undvika störningar i din lägenhet, eftersom den tar bort döda lager från klorna.

Med sin plastplayball med klocka och fjäderarm uppmuntrar detta skrapbräda din katt att leka och skrapa. Dessutom ingår en separat kattväska, vars doft också stimulerar din katt och säkerställer underhållningstimmar.

Trots sitt ljusmaterial är skrapbrädan robust och hållbar. Med sitt dekorativa tryck passar det stilfullt in i alla hemmöbler. Den är gjord av återvinningsbar korrugerad kartong, vilket gör det till ett miljövänligt val.

Översikt:

  • Plastplayball med klockor och fjäderarm för animering
  • Separter catnip -väskor inkluderade
  • Tillverkad av ljus, robust och hållbart material
  • Dekorativt avtryck
  • Material: Återvinningsbar korrugerad kartong

Tekniska data:

  • Storlek: 41,5x33 cm
  • Material: Återvinningsbar korrugerad kartong

leveransomfång:

1x Scratch Board Marie 41,5x33 cm

faq

Vad är syftet med den medföljande kattväskan?
Catnip -väskan innehåller kattnip som de flesta katter älskar. Du kan öppna väskan och strö över skrapbrädan för att stimulera din katt att leka och repa.

Från vilket material görs skrapbrädet Marie?
Skrapskivan är gjord av återvinningsbar korrugerad kartong, ett lätt men robust och hållbart material.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.