Kattborste 20 cm i korthet:


borste 20 cm för katter - för en strålande och frisk päls

20 cm borste för katter är en oumbärlig vårdtillbehör för varje kattägare. Det tjänar till att ta bort de finaste dammpartiklarna från pälsen på hennes katt, vilket hjälper till att få pälsen att skina och att främja allmän päls hälsa.

En av de speciella fördelarna med denna kattborste är hennes ergonomiskt formade handtag. Detta är utrustat med laterala gummistift som möjliggör optimal hantering. Oavsett om du har rätt eller vänsterhänt är denna borste bekväm i handen och gör att skötsel till en enkel och trevlig uppgift.

Borsten har syntetiska borst, som är speciellt utformade för att ta bort de finaste dammpartiklarna och få din katt att skina. De är skonsamma mot päls och hud på din katt, så du kan vara säker på att din katt har den bästa komforten vid varje vårdsession.

Översikt:

  • tar bort de finaste dammpartiklarna och får päls att skina
  • Ergonomiskt format handtag med sidogummilamella
  • Material BRISTLE: Syntetiska

Tekniska data:

  • Längd: 20 cm
  • Borstmaterial: Syntetiskt

leveransomfång:

1x borste 20 cm för katter

faq

Hur kan jag använda borsten för att behålla min kattgrå vård?
Borsten är lätt att använda. Du kan helt enkelt ta bort dem genom din katt för att ta bort de finaste dammpartiklarna och få pälsen att lysa.

Vilket material har borstens borst?
Borstens borst är gjorda av syntet som är utformade för att ta bort de finaste dammpartiklarna.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.