Justerbar bilvägg 96-145x30cm i korthet:


bilskyddsgaller 96-145 x 30 cm - säkerställer säker transport av djur och skydd av de fångarna

bilskyddsgaller är en viktig utrustning för alla som vill transportera sina husdjur säkert i bagagerummet. Det skyddar inte bara ditt husdjur genom att förhindra att det kommer in i passagerarområdet under körning, utan skyddar också fordonets passagerare.

Det speciella med detta bilskyddsgaller är dess individuellt justerbara bredd på 96 till 145 cm, vilket gör det lämpligt för en mängd fordon. Detta innebär att du kan justera den till de specifika dimensionerna på din bil för att säkerställa optimal passform och maximal säkerhet.

Bilaget till bilskyddsgallret är snabb och enkel. Det levereras med en stabil och rymdsparande fäste för nackstöden, vilket gör installationen ännu enklare och bekvämare.

Översikt:

  • Säkerställer säker transport av djur
  • Individuellt justerbar bredd på 96 - 145 cm
  • Snabb och enkel fästning
  • Stabil och rymdsparande fästning för nackstöd

Tekniska data:

  • Justerbar bredd: 96 - 145 cm
  • Höjd: 30 cm
  • Material: Metall

leveransomfång:

1x bilskyddsgaller 96-145 x 30 cm

faq

Hur kan jag justera bilskyddsgallret?
Bredd på bilskyddsgallret är individuellt justerbar från 96 till 145 cm. Du kan justera den till de specifika dimensionerna på din bil.

Hur sätter jag bilskyddsgallret i bilen?
Bilskyddsgallret är snabbt och enkelt att fästa i bilen. Det levereras med en stabil och rymdsparande fäste för nackstöden.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.