Vacation hundtransportväska för bil 44x35x30cm, grå/blå i korthet:


bilstolsäck semester 44x35x30cm, grå/blå - säkerhet och komfort för ditt husdjur på väg

bilstolens väskesemester erbjuder en säker och bekväm transportlösning för ditt husdjur under körning. Tack vare robusta armerade väggar och fixering på bältet och nackstödet stannar ditt husdjur säkert på sin plats. Väskan har en integrerad kort linje för att förhindra att hunden hoppar ut.

tillverkad av robust, smutsavvisande Oxford-tyg, bilstolväskan är hållbar och lätt att ta hand om. Den avtagbara plyschgolvkudden erbjuder ytterligare komfort för ditt husdjur och kan enkelt rengöras. En låsbar nätverksinsats på toppen säkerställer optimal luftcirkulation.

Med olika väskor och fack erbjuder bilstolväskan ytterligare förvaringsutrymme för godis, leksaker och andra nödvändigheter. En kontinuerligt justerbar slitage och axelrem gör transporten enkelt utanför bilen. Väskan är perfekt för semester eftersom den fungerar som en transport och bärväska, korg och sovplats. Om den inte används kan den demonteras och spara platt i en levererad väska.

Översikt:

  • Robusta armerade väggar och fixering på bältet och nackstödet
  • Integrerad kortlinje för säkerhet
  • Tillverkad av robust, smutsavvisande Oxford-vävnad
  • Avtagbar, tvättbar golvkudde gjord av plysch
  • Låsbart nätverksinsats för optimal luftcirkulation
  • Olika väskor och fack för ytterligare lagringsutrymme
  • Oändligt justerbar bärning och axelrem
  • Demonterad och rymdsparande lagring i den medföljande väskan

Tekniska data:

  • Material: Oxford -vävnad, plysch
  • Åtgärd: 44x35x30cm

leveransomfång:

1x bilstolväska semester 44x35x30cm, grå/blå

faq

Hur säkrar jag mitt husdjur i bilstolens semester?
Väskan har robust förstärkt väggar och kan fixeras på bältet och nackstödet. En integrerad kortlinje förhindrar att ditt husdjur hoppar ut.

Hur tar jag hand om bilens sätesväska?
Väskan är gjord av robust, smutsavvisande Oxford-vävnad. Den avtagbara golvkudden kan enkelt tas bort och tvättas för rengöring.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.